Melyiket ajánljátok jobban?
Figyelt kérdés
Idegenforgalom vagy terület és településfejlesztés2013. júl. 9. 17:57
2/7 A kérdező kommentje:
Most vagyok ott, hogy BsC-n földrajzon szakirányt kell majd választani.
2013. júl. 9. 19:38
4/7 A kérdező kommentje:
köszi. és te miért gondolod jobbnak?
2013. júl. 9. 19:47
5/7 anonim válasza:
Igazán földrajz alapszak nem jó manapság önmagában. Ez egy idegenforgalom szakiránnyal párosítva még kevésbé, ezen a területen nem lehet elhelyezkedni.
Településfejlesztésben látok fantáziát, de egy MSC-vel ki kellene egészíteni a szakot.
Őszintén én egy ilyen turizmus, idegenforgalom stb szakokban sem látok jövőt, rengeteget kiképeztek egy 10-szer ekkora országban is elég lenne ennyi szakember ilyen irányba.
Településfejlesztéssel a közigazgatásban látok álláslehetőséget..
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, az Msc mindenképpen cél. TDK-t is szeretnék, utána akár a PhD képzést.
Mindenesetre egy már kinézett Önkormányzatnál szeretnék dolgozni.
2013. júl. 9. 21:01
7/7 anonim válasza:
Akkor egy véleményen vagyunk a dolgot illetően..még annó én is gondolkoztam egy földrajz alapszakon, meg is jelöltem de sikerült az előrébb rangsorolt szakra bejutnom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!