Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyiket ajánljátok jobban?

Melyiket ajánljátok jobban?

Figyelt kérdés
Idegenforgalom vagy terület és településfejlesztés
2013. júl. 9. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Melyik képzési szint?
2013. júl. 9. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Most vagyok ott, hogy BsC-n földrajzon szakirányt kell majd választani.
2013. júl. 9. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
településfejlesztés...
2013. júl. 9. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi. és te miért gondolod jobbnak?
2013. júl. 9. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Igazán földrajz alapszak nem jó manapság önmagában. Ez egy idegenforgalom szakiránnyal párosítva még kevésbé, ezen a területen nem lehet elhelyezkedni.

Településfejlesztésben látok fantáziát, de egy MSC-vel ki kellene egészíteni a szakot.

Őszintén én egy ilyen turizmus, idegenforgalom stb szakokban sem látok jövőt, rengeteget kiképeztek egy 10-szer ekkora országban is elég lenne ennyi szakember ilyen irányba.

Településfejlesztéssel a közigazgatásban látok álláslehetőséget..

2013. júl. 9. 20:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, az Msc mindenképpen cél. TDK-t is szeretnék, utána akár a PhD képzést.

Mindenesetre egy már kinézett Önkormányzatnál szeretnék dolgozni.

2013. júl. 9. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor egy véleményen vagyunk a dolgot illetően..még annó én is gondolkoztam egy földrajz alapszakon, meg is jelöltem de sikerült az előrébb rangsorolt szakra bejutnom..
2013. júl. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!