Melyik a legújabb kiadású Fonyó: Az orvosi élettan könyve?
Mert hallottam hogy van fekete borítójú, piros borítójú...most itt találtam egy zöld borítójút is:
és nem tudom melyik színű a legújabb?
Szia! Igen, a piros a legújabb. DE! A felépítése logikátlanabb lett, minden össze-vissza van benne (pl. minden fejezet végén van olyan h az alapokon túl, de ált. azokat is tudni kell, de így kikerültek a logikai fonálból). A fekete 2x olyan vastag, de logikusabb a felépítése, uh. inkább azt ajánlanám (vagy akár még a feketénél korábbi kiadásokat, a legelső piros volt, aztán barna).
Amúgy még a Dr. Bálint Péter féle könyv sem rossz, hiába 1986-ban adták ki utoljára. Persze attól is függ, hogy hova jársz. Tényleg, hova ? :)
Értem, köszi a válaszokat, megfontolandó...
Hát hogy hova járok ez érdekes :D most a DOTE-n fejeztem be az évet, de folyamatban van az átjelentkezés úgyhogy remélem ősztől már a SOTE-n folytathatom.
A könyvtárból nem szeretek kölcsönözni, mert én mindig tönkre teszem a könyveket, mindent aláhúzgálok tollal, szövegkiemelőzök, így tudok tanulni, ezért szeretném megvenni.
Most nekem van egy lehetőségem jó állapotú 2011-es kiadásúra, 8000 ft-ért. De lehet akkor hogy érdemesebb lenne egy régebbi fekete borítósat keresnem helyette?
De a fekete meg k.vanagy. Nekem elég volt azt a 700 oldalt elolvasni, fenének se kell helyette 1200...egy téma volt, amit inkább megnéztem a feketében, vmi központi idegrendszeres...
Szerintem spec. tanulható volt simán a kék verzió. Nem mondom, hogy életem legjobb tankönyve, de szerintem nem olyan borzalmas, ahogy leírják:DD
Bár én jobban szeretek könyvből tanulni, mint jegyzetből. Ugyanis jegyzetek közül csak a sajátomban bízok, máséban nem. Van pár könyv, amit megbántam, hogy megvettem, de nekem az élettan nem ezek közé tartozott.
De hát kinek a pap, kinek a papné.
Nekem is mindneképp könyv kell, nem pedig jegyzet.
De akkor akár hogy is nézem, maradok ennél a jó állapotú 8000 ft-s piros (2011-es) kiadásúnál, szerinem ez mindenképp jó üzlet, valamiből meg ígyis-úgyis meg kell tanulnom :D
Sajnos igaz, nekem is ajánlottak feketét, ráadásul elég drágán ahhoz képest, hogy az egész saláta volt és kb. minden sora ki volt húzva...
Akkor szerintetek 8-ért egy jó állapotú piros megéri? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!