Melyik a legújabb kiadású Fonyó: Az orvosi élettan könyve?
Mert hallottam hogy van fekete borítójú, piros borítójú...most itt találtam egy zöld borítójút is:
és nem tudom melyik színű a legújabb?
Mint láthatod, a linkben szereplő könyv 2013-as kiadású. Annál újabb aligha lehetne.
Előtte piros volt, azelőtt pedig kék. A legrégebbi a fekete.
Áhá, értem, köszi!
Tehát kronológiai sorrendben fekete - kék - piros - és majd ez a zöld lesz valamikor... akkor a legújabb a piros ezek szerint ami most elérhető.
És szerinted mennyire számít hogy mennyire újból tanulok? A régebbi is megfelel, nem?
Igen, így van sorrendben.
Egyébként az a vicces, hogy a fekete kb. kétszer olyan vastag, mint az újabbak:D
Teljesen mindegy, melyikből tanulsz. Olyan baromi nagy különbség nincs. Mondjuk amikor nekem kellett, a kék volt a legújabb, abból is tanultam. De pl. pár fejezetet megnéztem a feketében, mert abban jobban le volt írva..:DD
De sokat tényleg nm számít:) Na meg ki tudja mikor jelenik meg a legújabb...lehet, hogy szeptembere még nem lesz kész.
Ha új példányt szeretnél belőle, akkor én a helyedben megvárnám az évkezdést, és megkérdezném, hogy mikor adják ki. Ha akkor már lenne, vagy max. szeptember végéig megjelenne, akkor megvárnám az újat.
De ha nem új példányt akarsz belőle, akkor simán vehetsz vkitől egy régebbi példányt, nem lesz belőle hátrányod:D
Hát ha sz@r, ha nem az, ez a hivatalos tankönyv nekünk, ebből lesz a számonkérés, szóval valahonnan meg kell tanulnom, nincs túl nagy választásom :D
Különben magára a tantárgyra is azt mondják, hogy nem épp egy esti gyermekmese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!