Ilyen esetben már nincs visszaút?
Figyelt kérdés
a felsőoktatási jelentkezésemben elutasították a tüdőszűrős leletem, mert nem volt rajta a nevem, mivel a kisköny másolatát küldtem el :/
egy ilyen miatt nincs esélyem?
2013. júl. 7. 17:36
1/6 anonim válasza:
Gondolom az elutasító levélen van valami elérhetőség. Holnap vedd fel velük a kapcsolatot és ők majd megmondják.
2/6 A kérdező kommentje:
nincs mert a felvi.hun írja ezt a dokumentumoknál
2013. júl. 7. 18:46
3/6 anonim válasza:
Még ma írj a felvi-nek egy e-mail-t vagy holnap hívd fel őket ezzel kapcsolatban, mert 10-én lejár a dokumentum pótlás határideje!
Elérhetőségek:
4/6 anonim válasza:
pótolnod kell, még hétfőn..fel is töltheted a doksit
pl. nővérem munkaköri igazolását elutasították, amikor észrevette kért egy újat a munkahelyéről amiben már minden adat szerepel, az az újat csak feltöltötte..el is fogadták..semmi gond..Ezért kell nézegetni a felvi honlapot..hogy minden stimmel e a jelentkezéseddel.
5/6 A kérdező kommentje:
de 3 nap alatt nem lesz meg a tüdőszűrő
beutalót kell kérni, és csütörtökön nézi meg az orvos az eredményt
2013. júl. 7. 20:55
6/6 anonim válasza:
menj be személyesen, nekem tavaly a nyelvvizsga papíromat szórták el..., bementem a határidő lejárta után, mert csak akkor derült ki a bibi..., átvették, és egy-két nappal a ponthirdetés előtt már ott virított a plusz pontom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!