Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van lehetőség rendészeti...

Van lehetőség rendészeti iskolára esti vagy levelezői tagozaton?

Figyelt kérdés
Olyan iskolára van szükségem ami rendőri képzésben részesít, és értségit is ad. Egy rendészeti szakközép iskola tudom ideális lenne, viszont én igaz 23 éves vagyok de nappalira nem tudok jelentkezni, mivel nem engedhetem meg magamnak hogy 8 tól délutánig ott legyek mert nemes egyszerűséggel éhen halnék. És nem is születtem olyan családba aki tudna vagy akarna támogatni az iskola elvégzésében. :( A kedves "barátaim" meg akik megjárták az előttem lévő úttat, meg folyamatosan elutasításban részesítenek mert nő vagyok és hogy " úgy sem bírnád". a térdem igaz nem olyan mint a velem egykorúaké, de szerintem a fokozatos lépésről lépésre való terheléssel elérhetem hogy az erőnlétinek megfejelek. Na meg persze nem járőrnek képzelem el magam hanem inkább egy előadónak.

2013. júl. 6. 16:20
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Azért, mert az én gyerekem 16 éves korától konkrétan magát tartja el szinte.Sem zsebpénzt, sem ruhát, sem bérletet, semmit nem kellet neki vennünk, mindent megkeresett diákmunkával.Még egy kis kocsit is összehozott. Namármost, én nem azt mondtam, hogy nem segítünk, de ilyen szinten nem fog menni, a rendészeti mellett meg nem lehet dolgozni, szóval a különbözetet vállalja a nagyapja. Ösztöndíj kb:8000.-Ft, nem több.

Pontosan ezért van az, hogy sokan érettségi után nem tudják vállalni ezt a sulit.

2013. júl. 15. 21:35
 22/24 háromszáz válasza:
19/21...megtudná mondani,hogy a fia,melyik rendészeti szakközépiskolába jelentkezett?
2013. júl. 20. 15:25
 23/24 anonim válasza:
Miskolcra.
2013. júl. 20. 20:17
 24/24 anonim válasza:

Az új Hszt alapján szerintem már nem irányadó a 35 év. A törvény szerint hivatásos jogviszony azzal létesíthető aki a 18 életévét betöltötte és nem haladja meg az életkora a felső korhatárt megelőző tíz évet ami talán 52 év. Ezt ebből következtettem: 81. § (1) A hivatásos szolgálat felső korhatára a hivatásos állomány tagjára irányadó társadalombiztosítási öregségi nyugdíjkorhatár.

És van levelező tagozat tudomásom szerint, azonban ez egy speciális eset, mivel olyan "rendőr jelölteknek" indítanak ilyen tanfolyamot, akik civilként már dolgoznak a rendőrségen belül. És még a csókosokról nem is beszéltem.

2016. jan. 18. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!