Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van lehetőség rendészeti...

Van lehetőség rendészeti iskolára esti vagy levelezői tagozaton?

Figyelt kérdés
Olyan iskolára van szükségem ami rendőri képzésben részesít, és értségit is ad. Egy rendészeti szakközép iskola tudom ideális lenne, viszont én igaz 23 éves vagyok de nappalira nem tudok jelentkezni, mivel nem engedhetem meg magamnak hogy 8 tól délutánig ott legyek mert nemes egyszerűséggel éhen halnék. És nem is születtem olyan családba aki tudna vagy akarna támogatni az iskola elvégzésében. :( A kedves "barátaim" meg akik megjárták az előttem lévő úttat, meg folyamatosan elutasításban részesítenek mert nő vagyok és hogy " úgy sem bírnád". a térdem igaz nem olyan mint a velem egykorúaké, de szerintem a fokozatos lépésről lépésre való terheléssel elérhetem hogy az erőnlétinek megfejelek. Na meg persze nem járőrnek képzelem el magam hanem inkább egy előadónak.

2013. júl. 6. 16:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
akkor szerintem azóta változott
2013. júl. 7. 18:02
 12/24 anonim ***** válasza:
csak mert az egységcsomagon belül a felvételi tájékoztatóban 35 év van
2013. júl. 7. 18:04
 13/24 anonim ***** válasza:
mint mondtam, lényegtelen a kérdés és kérdező szempontjából
2013. júl. 7. 19:11
 14/24 anonim ***** válasza:
Valóban de csak az ő szempontjából! Viszont másokat nem kell félrevezetni semmivel
2013. júl. 7. 20:55
 15/24 anonim ***** válasza:

Előttem szóló

Szerintem se vezess félre senkit semmivel..:)

2013. júl. 7. 22:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Neked is szép estét! ;)
2013. júl. 8. 22:39
 17/24 A kérdező kommentje:
Én ezt idáig értem. De a kérdés az volt hogy van e esély esti tagozaton mindezt megszerezni?? Igaz hogy van diák munka, de ha egyszerre 3 at csinálnék sem lenne elég a koleszra és az egyéb kiadásokra.
2013. júl. 15. 15:14
 18/24 anonim ***** válasza:
csak nappalin lehet
2013. júl. 15. 19:51
 19/24 anonim válasza:
Nem lehet estin megszerezni, csak nappalin.És tudom, hogy sok fiatal ezért is nem tudja bevállalni, mert egyszerűen nincsen rá keret. Az én fiamnak ma jött meg a papír, hogy felvették, Ő is csak úgy tudta bevállalni, hogy a nagyapja fogja finanszírozni a 2 évet, mert emellett nem nagyon lehet diákmelózni sem, mi pedig ahogy tudunk segítünk, de az nem lenne elég.Ösztöndíjjat kapni fognak valamennyit havonta, és Ő koleszos sem lesz, mert helyben lakunk, de az a pár ezer forint nem elég semmire egy 19 évesnek.
2013. júl. 15. 20:28
 20/24 anonim ***** válasza:

Előttem válaszoló bocs az OFF.ért

Sosem értettem az a dolgot, ha valaki érettségi után otthon marad, mert van olyan szerencséje hogy lakóhelyén talál magának megfelelő képzést azt miért dramatizálják így a szülők. Ugyanannyiba fog kerülni mint eddig, gondolom lakik továbbra is otthon, eszik, kell neki egy diákbérlet..és még ha kevés is de ösztöndíjat kap ami eddig nem volt, tehát plusz bevétel.

Mire kell egy 19 éves fiúnak annyival több pénz mint középiskolába?

2013. júl. 15. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!