Milyen kollégistának lenni gimiben? (14/l)
Figyelt kérdés
Aki az, miért az?
Aki nem az, miért nem az?
2009. okt. 16. 20:51
11/14 anonim válasza:
egyik osztálytársam kolis mert messze lakik. ő nagyon szereti :) van házirend, meg ilyenek amiket az előző hozzászóló írt. de szoktak lenni rendezvények, kirándulások kolisoknak. ha olyannal kerülsz egy szobába akivel nagyon nem jöttök ki, kérheted az áthelyezését.
12/14 A kérdező kommentje:
ooh, az nagyon jólenne. köszönöm :)
2009. okt. 27. 19:39
13/14 anonim válasza:
Én is 4 évig kolis voltam, mert messzi laktam a sulimtól. Az akkori társaimmal, tanáraimmal még ma is tartom a kapcsolatot, pedig jó pár éve elballagtunk már. Nekem csak az volt nehéz, hogy nem volt egy külön hely, ahová elbújhattam volna tanulni. Ha volt valaki körülöttem egyből nem tudtam koncentrálni. Aztán később ebbe is belejöttem nagyjából. Sokat tanultam belőle, meghatározó élménye az életemnek.
14/14 anonim válasza:
nekem az exem volt kolis középsuliban mivel messze lakott a lakhelyétől. Aláirom tényleg vannak felügyelők a legtrógerebb helyen is, ezt onnan tudom, hogy ő is egy olyan szakmunkásképzőbe járt, ahol kettes volt az osztályátlag. Én a fiú kolikról az exem lévén egyébként annyit tudok, hogy elterjedt az a mondás, hogy "nem vagyok b_zi csak fiúkoleszos" Ez kb. azt jelenti, hogy a magánéletre nem nagyon van lehetőség így sokszor egymás előtt maszturbálnak, nem direktbe, de nem is zavartatják magukat, ha éppen valakire rájön az ösztön:D Erre azért készülj, hogy nem lesz sok magánéleted, ha kolis vagy. Elég ha arra gondolsz, h addig égetheted a lámpát, amig a többiek nem akarnak aludni, illetve ha te beteg vagy és pihennél, akkor is akkor lesz alvás (egyáltalán bármi), amikor a többség akarja. Jah és lopások, középsulis, egyetemi kolikban egyaránt vannak, erre készülj. Akár szobatárs is lophaat szobatárstól v kolis, kolistól!! Zárni kell mindent, ajtókat, szekrényeket stb...Én egyébként pont emiatt nem lennék soha koleszos. A koliban talán az egyetlen előny, hogy kicsit függetlenedsz az ősöktől (hozzáteszem ezt csak te érzed úgy, mivel ők pénzelnek téged), jah meg a bulik. Bár én inkább úgy vagyok vele, hogy koliba soha, akkor már inkább az albérlet (persze költségesebb, de ha többen bérltek egy lakást megoldható h olyanok legyenek körülötted akikben megbizol Pl nem nyúlják le a zsebpénzedez), ha pedig bulirol van szó még mindig le lehet menni a koliba egy éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!