Milyen kollégistának lenni gimiben? (14/l)
Aki az, miért az?
Aki nem az, miért nem az?
Az első kis csíra gyökér az egyetemi kolikkal keveri... azt se tudja miről beszél, máshol nem tudja kiélni magát, szard le.
a középsulis kolikban felügyelők vannak, akik azért vannak ott, hogy vigyázzanak a rendre. Házirend van, amit be kell tartani. Több ágyas szobákban lesztek, fel kell magatok között osztani a tennivalókat, pl ki takarít az adott héten, ki viszi ki a szemetet. Sok koliban napi szinten kell takarítani a szobákban. Meg van szabva, hogy meddig lehet kint maradni a kolin kívül, meg van szabva, hogy pl este 8-9re "haza" kell érned. Hétvégén természetesen hazamehetsz. Középsulis koliban ilyenről szó sincs, hogy csoportos ivászat, orgia, hiszen ellenőriznek a nevelők. A kolidíjba beletartozik az ottani kajálásod is. Ezeket onnan tudom, hogy gimiben voltak kolis osztálytársaim, én is sokszor bementem a koliba velük hülyülni, dumálgatni. Persze súrlódások akadhatnak, hiszen alkalmazkodni kell, de alapvetően ők nagyon szerették.
Köszönöm a választ! :)
És te nem lettél volna akkor kolis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!