Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen kollégistának lenni...

Milyen kollégistának lenni gimiben? (14/l)

Figyelt kérdés

Aki az, miért az?

Aki nem az, miért nem az?

2009. okt. 16. 20:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
jó :D egy páran megfognak dugni a felsőbb osztályokbol még az elején de legalább megszokod az életet :D e mellett jó mert van társaság , csoportos orgiák meg ilyesmi, élvezni fogod.
2009. okt. 16. 20:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Te elmebeteg vagy! Nem vagyok szexéhes...
2009. okt. 16. 21:04
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
xD anyám
2009. okt. 16. 21:08
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
én nem is mondtam hogy szexéhes vagy hanem azok akik régóta ott vannak :D
2009. okt. 16. 21:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Bocs. Akkor valaki válaszolna is?
2009. okt. 16. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
én válaszoltam legelőször :D te keveredtél vitába velem :D
2009. okt. 16. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első kis csíra gyökér az egyetemi kolikkal keveri... azt se tudja miről beszél, máshol nem tudja kiélni magát, szard le.

a középsulis kolikban felügyelők vannak, akik azért vannak ott, hogy vigyázzanak a rendre. Házirend van, amit be kell tartani. Több ágyas szobákban lesztek, fel kell magatok között osztani a tennivalókat, pl ki takarít az adott héten, ki viszi ki a szemetet. Sok koliban napi szinten kell takarítani a szobákban. Meg van szabva, hogy meddig lehet kint maradni a kolin kívül, meg van szabva, hogy pl este 8-9re "haza" kell érned. Hétvégén természetesen hazamehetsz. Középsulis koliban ilyenről szó sincs, hogy csoportos ivászat, orgia, hiszen ellenőriznek a nevelők. A kolidíjba beletartozik az ottani kajálásod is. Ezeket onnan tudom, hogy gimiben voltak kolis osztálytársaim, én is sokszor bementem a koliba velük hülyülni, dumálgatni. Persze súrlódások akadhatnak, hiszen alkalmazkodni kell, de alapvetően ők nagyon szerették.

2009. okt. 17. 19:28
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

És te nem lettél volna akkor kolis?

2009. okt. 17. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert én ott laktam a városban:) azok voltak a kolisok, akik messze laktak. bár nagyon rosszul jöttem ki akkoriban a szüleimmel és irigyeltem a kolisokat, hogy de jó nekik, amiért nem otthon laknak...
2009. okt. 18. 10:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Aha, értem :)
2009. okt. 18. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!