Matek felmentés?
Sziasztok. Nagyon rossz vagyok matekból sajnos pótvizsgára kényszerültem. Próbálom megtanulni de mikor meglátom a feladatokat az ég világon semmit nem értek belőlük. Az lenne a kérdésem ha megszerzem a felmentést akkor is kell pótvizsgát tennem matekból? (Elég logikátlan lenne). Másrészt informatika szakon vagyok és szeretem az infót csak sokan azt mondják matek nélkül nem lehet megcsinálni az érettségit infóból. Igazából csak azzal a résszel van nagy bajom ahol egyenletek meg ilyen x-b-a-2 hülyeségek vannak. (Tudom ilyen nincs amit példának írtam de gondolom értitek mit akarok ) :) Tehát a kérdések:
Hogy tudok felmentést szerezni matekból?
Ha szerzek felmentést kell e pótvizsgát tennem?
És hogy matek tudás nélkül elvégezhető e az infó érettségi?
nem lesz nehezebb, figyeld az én példámat:
MATEK (6osztályos gimi)
7. osztály: 3
8. osztály: 3
9. osztály: 2
10. osztály: éppenhogycsak meglett a 2.
ok, taktikát váltunk, hiszen nem vagyok hülye, kezdjünk el foglalkozni a matekkal is
11. osztály: 4
12. osztály: 4
érettségi: 4
és nem haltam bele, énis filóztam már mindenféle felmentésen, akkor jöttem rá, hogy csak gyakorolni kéne..
Komolyan már csak így osztogatják a felmentést matekból? Biztos van ismerősöd aki jó belőle, ajánljál neki egy jelképes óradíjat, aztán magyarázza el neked. Vagy ha ez nem akkor magántanár. Nincs az az Isten, hogy minimális erőfeszítéssel ne lehetne hármast összeszedni matekból.
Amúgy igen, az infót felejtsed el matek nélkül. Nem is azért, mert olyan hű de nagyon egyenleteket kéne megoldanod infó érettségin, de az excel-es meg adatbázisos feladatokhoz kell egyfajta alap matematikai logika és ha egy komplett feladatrész nem megy akkor buktad az ötös infó érettségit (kötve hiszem, hogy valaki úgy akar infóra menni, hogy nem cél legalább a 80%, de inkább a 90).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!