Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljam az anatómiát?

Hogyan tanuljam az anatómiát?

Figyelt kérdés

Kidolgoztam tételszerüen, van 30 tétel, már tanulgatom, de kedden vizsga. Szóbeli, irásbeli! És teljesen el vagyok keseredve hogy ennyit nem fogok tudni megtanulni, már elkezdtem, de "nem látom a végét":( Valaki tud jó módszert? Ha igen, kérlek segits!!

Ja, és nem a latin szavakkal van bajom, azok mennek, hanem,hogy sok az anyag.

2009. okt. 15. 17:09
 1/7 anonim válasza:
100%
kipihenten, szüneteket tartva, hangosan, majd próbáld magadtól felmondani (ezt ismételgesd minél többször)...és ha még mindig nem megy, akkor szünet, pihenés és újra hangos olvasással!
2009. okt. 15. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbáld lassan olvasni, hogy megértsd a lényeg, hogy gondold át ammit olvasol, és csak a lényeget tanuld, ismételgesd közbe egyél szőlőcukrot, és csokit. És ne idegeskedj, vagy ha akarod vehetsz Magne B6 vitamint, az jó az idegekre és a emlékezetben is segít. Egy kalappal :D
2009. okt. 15. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Én atlasszal témakörönként tanulom, hangosan ismétlem latinul és magyarul. Vizuális vagyok, tehát ha rajz van előttem és azon nyilakkal a megnevezések, akkor csak elképzelem magam előtt azt a képet, amit láttam. Az anatot ne hagyd így az utolsó időre, minden nap kell vele foglalkozni, hogy megmaradjon. Nekem ez napi 30 perc.
2009. okt. 16. 10:36
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is hasonloan tanulok, remélem sikerülni fog, szoritsatok kedden:D
2009. okt. 16. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:

10:36 v.

HAAAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én drukkolok!!!! Csak ne görcsölj, ha esetleg nem lesz jó, majd újra vizsgázol, ez nem a világvége.

2009. okt. 17. 11:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Sikerült!! 5ös lett:D

Köszönöm mindenkinek a válaszokat

2009. okt. 21. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Wow, de ügyes vagy!!! Gratulálok :)
2009. okt. 22. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!