Ha nem vettek fel egyetemre, mihez érdemes kezdeni, hogy hasznosan teljenek a hónapok?
Szinte minden okj-s szakmára azt mondják, azt olvastam, hogy semmit nem ér, nem lehet vele elhelyezkedni. Pedig találtam olyat, ami tetszik, de minden oldalon azt mondják az emberek, hogy kuka, kamu szakma (ügyviteli titkár).
Akkor mégis mit lehet manapság tanulni, aminek VAN ÉRTELME EBBEN AZ ÉLETBEN?
Lány vagyok.
Ez az ami engem is nagyon-nagyon foglalkoztak!Lány vagyok, és ami engem nagyon érdekelne, mindenhol leírják, hogy mennyire rossz!(Az említett ügyviteli titkár szakképzés).
Ezen kívül ami lányos, kozmetikus, fodrász, műkörmös... Egyáltalán nem az én világom!Én irodában képzelem el magam és imádnám! De mégis ehhez mit tanuljak? Vagy ne foglalkozzak azzal, ki mit mond, és jelentkezzek arra, amit imádnék? Csak azért fontos lenne a tudás is, és az, h egyszer dolgozhassak ebben a szakmában.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!