Van itt olyan, aki orvosira jelentkezett, de szerinte nem lett elég pontja vagy éppen az eddigi határok körül van? Vagy ismertek ilyeneket?
Nekem 420 pontom lett, de mivel én is olvastam itt több kérdésnél, hogy van akiknek 430-440 körüli pontjuk van, vagy annál is több, így már utólag nem is örülök ennek a pontomnak és kezdek cidrizni, hogy már ez sem lesz elég és hogy nem is fog csökkenni sehol a ponthatár.
Habár lehet, hogy csak azért látunk ilyen hozzászólásokat, mert csak azok írják be az eredményüket, akiknek tényleg van annyi pontjuk, amivel maguk is tudják, hogy biztosan bekerültek valahova, meg persze miért ne írnák be. Ha nekem is lenne ennyi pontom én is mindenhova beírogatnám. Engem is meglepett, hogy írásbelik után mennyien panaszkodtak, hogy mennyire elcseszték, most meg hirtelen mindenkinek 440 körüli pontja van aki írt ide.
Minden egyes évben megy a hiszti az érettségik után. Ez nem újdonság. Minden évben visít mindenki, hogy "hú, az idei volt a legnehezebb", meg "az összeset megírtam volna 90%-ra, de ez csak 60 lett" és hasonlók.
Ennek ellenére a pontok meg nagyjából stagnálnak.
Szerintem nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani ezeknek a hozzászólásoknak meg rinyálásoknak.
Véleményem szerint max. -/+ 5 pontot fog változni a határ. Szóval ha vki 410 alatt van, az ne nagyon reménykedjen, aki 430 körül vagy fölött van, az örüljön, közötte meg lehet parázni.
Jah és igen, az sem mérvadó, hogy milyen eredményeket írnak be erre az oldalra. Hiszen nyilván többségében olyanok kommentelnek, akiknek jó lett...
Szóval nem kell másokkal foglalkozni, majd kiderül.
Én azt látom, hogy a nagyon jók és a nagyon rosszak vannak a többségben. De szerintem nem lehet erre alapozni, nyilván csak akkor lehet leszűrni valamit, ha mindenki vagy majdnem mindenki nyilatkozik róla.
Személyes véleményem, hogy elképzelhetetlen, hogy növekedjen a ponthatár. Arra számítok, hogy sokat nem fog változni, ahogy egy előttem szóló is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!