1/3 anonim válasza:
Hát mégis mihez? Más kell mondjuk akkor, ha csak érdeklődik az ember mondjuk középsulisként, más akkor, ha eü fősulira jár, és más akkor, ha orvosira.
De egyébként ez az atlasz orvosira is elég. A különlegessége, hogy fényképes. Aminek a pozitív oldala, hogy úgy látja az ember a dolgokat, ahogy a tetemeken van, viszont a hátránya, hogy kevésbé áttekinthető, nehezebb belőle tanulni.
Szerintem orvosira célszerűbb egy rajzos atlaszt venni, ezt meg akkor, ha az embernek van rá pénze. Vagy kikölcsönözni könyvtárból.
2/3 anonim válasza:
Orvosira Sobottát ajánlom, vagy Szentágothait.
3/3 anonim válasza:
Orvosira nagy segítség, de nincs benne minden és nem is átlátható annyira, én is inkább egy rajzosat ajánlanék (személy szerint a Sobotta jött be). Más szakra szerintem sok, főleg megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!