Valaki nem tud eladó Sobotta Atlaszról?
Figyelt kérdés
A R. Putz és R. Pabst által készített, három kötetes anatómia atlasz érdekelne! Már jártam a jegyzetbörzén, ott nem találtam. A Medicinában 36000 Ft csomagolva (új).
Valaki esetleg legújabb kiadást, használtan, áron alul adna el?
Kérlek írjatok! :)
2012. szept. 11. 21:19
1/9 anonim válasza:
Mivel ezt most adták csak ki (2012-ben), jó eséllyel nem fogja még eladni senki.
Hiszen aki tanul anatot, az legalább két évig használja az atlaszt.
Majd 2014-bn esetleg:D
2/9 A kérdező kommentje:
Ó, jó, hogy mondod! Azt hittem 2010-es :D
Akkor eggyel régebbi is jó. :D Vagy aki megvette, de nem tetszenek a képek neki! :D
2012. szept. 11. 21:30
3/9 anonim válasza:
Régebbi kiadást orvosi egyetemek környékén keress. hirdetőtáblákra szoktak kitenni ilyen hirdetéseket, vagy ha van felsőbbéves ismerősöd, kérd meg, hogy kérdezzen körbe.
4/9 anonim válasza:
Esetleg felvi.hu-n a fórumokon pl.: biosz, kémia, fizika, orvosi, stb. témák között keress, gyakran hirdetnek régebbi használt könyveket.
5/9 anonim válasza:
facebookon is van egy eladó orvosis tankönyvek csoport, ott sokan árulnak sobottát.
6/9 bensdorp válasza:
Itt is találhatsz párat.
8/9 anonim válasza:
Ha érdekel valakit, én eladnám a Sobotta I-II. kötetet 30000 Ft-ért.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, végül úgy döntöttem megveszem újonnan. Nem sokkal kerül többe, ráadásul a SOTE diákoknak van most valami akció! :)
2012. szept. 26. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!