Hogy kell kiszamitani a jegyeimet magyarorszagi jegy szerint?
Figyelt kérdés
Romaniabol vagyok, Debrecenbe keszulok menni egyetemre, de nem tudom mennyi az atlagom, hogy kell kiszamitani?Valaki segitene ha megkerem?pl. a foldrajzom 8,30, az mennyit er Magyarba?2009. okt. 14. 09:33
1/3 anonim válasza:
Hívd fel az egyetemet nem kell félni, ezért vannak a tanulmányi hivatalok. Vagy van felvi.hu ott keress egy e-mail címet ahova ilyesmivel irhatsz. Velem is járt egy évfolyamon egy romániai magyar az egyetemen, mindig ha témába vágott szidta Magyarországot, mert ő csak a diplomáért jött, aztán áll is tovább.
2/3 A kérdező kommentje:
nekem nincs semmi bajom Magyarorszaggal, sot ha elvegzem ott az egyetemen vissza sem akarok ide jonni :)... koszi azert a valaszod.
2009. okt. 14. 10:31
3/3 anonim válasza:
Szerintem elöször is tudd meg h menyit érnek a jegyek mert pl német országba fordítva van ott az 1 es az 5 ös és igy tovább ha ez meg van rájöttél h nálatok is fordítva van e akkor pedig gondolom add össze a jegyeidet és oszd el azzal a számmal ahány jegyed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!