Hogyan és mikor kell megpályáznom az egyetemi kollégiumi helyet?
Figyelt kérdés
csak július 24-én derül ki, hogy felvettek-e és hogy hova, de én már most azt látom sok kollégium honlapján, hogy június 28-a a határidő. most akkor mit kéne csinálnom? :/
egyébként SZTE-re megyek mindenképpen, csak még kérdéses, hogy melyik karra, államiba vagy költséges formában meg hogy felvesznek e egyáltalán...
2013. jún. 24. 13:34
1/2 anonim válasza:
Nem SZTE-re járok, de nálunk (ELTE) külön van az elsős és a felsős kollégiumi felvételi. Szerintem itt is ez a helyzet. Úgyhogy várd meg az értesítést, addig úgy sem tudnál semmit sem csinálni (mivel még fel sem vettek). Ellenkező esetben meg az elsősök nagy része lemaradna a koliról, ami teljesen nonszensz.
2/2 anonim válasza:
Ne aggodj, nalunk is kulon van a felsos meg az elsos koli felvetel. Nekunk mar reg be kellett adni, de az elsosoknek majd csak aug. elejen kell. Emiatt meg ne aggodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!