Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor és milyen úton keresztül...

Mikor és milyen úton keresztül tudom, hogy felvettek-e a főiskolára?

Figyelt kérdés

A ponthatár után már körvonalazódik a válasz, de a biztos választ az hogy tudom meg?

Kiértesít levélben a főiskola ahova jelentkeztem?

2013. jún. 24. 09:10
 1/7 anonim ***** válasza:

júli 24.-én mikor kiderül a ponthatár, ha kérted, akkor kapsz egy sms-t arról, h hová vettek fel

ha nem, akkor a következő héten kapsz egy levelet a sulitól

imádkozz, h nagy boríték legyen, mert akkor felvettek

hajrá :)

2013. jún. 24. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem fogunk már levelet kapni, hanem e-mailt.
2013. jún. 24. 11:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Újabb kérdések merültek fel.

Lehetett olyat kérni, hoigy sms-ben tájékoztassanak? (papír alapú felvételit adtam be és Én nem találkozta ilyennel)

Csak nagy boríték közli azt, hogy igen, felvettek?

Ha e-mailben küldik ki azt értesítést, akkor milyen hamar kapom meg? Mert ugye a ponthatárt még este megtudom, legkésőbb másnap reggel a médiából.

2013. jún. 24. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:

A felvi honlapon tudod megnézni.

E-mail címet csak adtál mag a papír alapú levételinél..??

Én már nem tudom hogy nézett ki a papír alapú, de Szerintem ezt kötelező volt megadni, mindenről itt értesítenek, semmit sem kapsz postán ettől az évtől, tehát ha valami gond van azt sem tudod meg, a hivatalos pontszámaidat sem tudod meg..stb.

2013. jún. 24. 16:46
 5/7 A kérdező kommentje:

E-mail címet és telefonszámot is adtam, mindkettőt kérdezték.

Regisztráltam is (felvi.hu-n), mert így tudom nyomonkövetni hol tart a jelentkezés, mit kell még csatolni...

2013. jún. 24. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Az új érettségid eredményét, különben hogy számolják ki a hivatalos pontjaidat. Meg ha egyéb dokumentum kell akkor az is..nézzél bele..

pl. idén a nővérem tanári mesterképzésre jelentkezett, nem egy számítógép zseni, szóval ő nem nézegette..és nézem neki bele és kiderült hogy a jelentkezéshez szükséges munkaköri igazolását elutasították, mert hiányosan adta ki a munkahelye. Ha nem nézek bele akkor várhatja hogy fölveszik..szóval te tudod mik kellettek még az érettségi eredményeken kívül..

2013. jún. 24. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Eddig minden rendben van, amit kellett csatoltam. Csak kaptam e-mailt, hogy még nem néztem meg a regisztrációs csomagot, pedig megnéztem és leellenőriztem.
2013. jún. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!