Mikor és milyen úton keresztül tudom, hogy felvettek-e a főiskolára?
A ponthatár után már körvonalazódik a válasz, de a biztos választ az hogy tudom meg?
Kiértesít levélben a főiskola ahova jelentkeztem?
júli 24.-én mikor kiderül a ponthatár, ha kérted, akkor kapsz egy sms-t arról, h hová vettek fel
ha nem, akkor a következő héten kapsz egy levelet a sulitól
imádkozz, h nagy boríték legyen, mert akkor felvettek
hajrá :)
Köszönöm a válaszokat. Újabb kérdések merültek fel.
Lehetett olyat kérni, hoigy sms-ben tájékoztassanak? (papír alapú felvételit adtam be és Én nem találkozta ilyennel)
Csak nagy boríték közli azt, hogy igen, felvettek?
Ha e-mailben küldik ki azt értesítést, akkor milyen hamar kapom meg? Mert ugye a ponthatárt még este megtudom, legkésőbb másnap reggel a médiából.
A felvi honlapon tudod megnézni.
E-mail címet csak adtál mag a papír alapú levételinél..??
Én már nem tudom hogy nézett ki a papír alapú, de Szerintem ezt kötelező volt megadni, mindenről itt értesítenek, semmit sem kapsz postán ettől az évtől, tehát ha valami gond van azt sem tudod meg, a hivatalos pontszámaidat sem tudod meg..stb.
E-mail címet és telefonszámot is adtam, mindkettőt kérdezték.
Regisztráltam is (felvi.hu-n), mert így tudom nyomonkövetni hol tart a jelentkezés, mit kell még csatolni...
Az új érettségid eredményét, különben hogy számolják ki a hivatalos pontjaidat. Meg ha egyéb dokumentum kell akkor az is..nézzél bele..
pl. idén a nővérem tanári mesterképzésre jelentkezett, nem egy számítógép zseni, szóval ő nem nézegette..és nézem neki bele és kiderült hogy a jelentkezéshez szükséges munkaköri igazolását elutasították, mert hiányosan adta ki a munkahelye. Ha nem nézek bele akkor várhatja hogy fölveszik..szóval te tudod mik kellettek még az érettségi eredményeken kívül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!