Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pontszámítás. Valami nem...

Pontszámítás. Valami nem stimmel. Segítesz?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 00:57
 1/4 A kérdező kommentje:

Szóval... A felvi az érettségi átlagomat 84-nek veszi. Én kiszámoltam vagy háromszor és 81 jött ki. Hibázok valahol? A százalékaim:

Magyar: 74

Matematika: 90

Törénelem: 90

Angol: 92

Kémia (E): 66

Biológia (E): 74

Úgy számoltam, hogy összeadtam a hat tárgy százalékát, és az eredményt elosztottam hattal. Nem így kell?

2013. jún. 24. 01:03
 2/4 A kérdező kommentje:
El se hiszem. Most utána jártam eduline-n és a 4 érettségi tárgy és egy tetszőleges vizsgatárgy eredményének veszik a százalékát. Én azt hittem mindnek. Akkor így 3-al több pontom van. Ez szenzációs!!!!
2013. jún. 24. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért van így, mert ugye a kötelezők a matek, magyar, töri, idegen nyelv + 1 választott tárgy, és neked meg két választott van, abból ja a jobbat számolja bele az átlagba.
2013. jún. 24. 01:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen-igen. Szuper!:D
2013. jún. 24. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!