Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap szóbeli sokat tanultam...

Holnap szóbeli sokat tanultam de most olyan mintha semmit nem tudnék, eszembe fognak jutni a dolgok holnap?

Figyelt kérdés
már hetek óta tanultam őket, de most mintha semmit nem tudnék kb :S ha majd ott kihúzok 1-et és csak arra koncentrálok eszembe fog jutni? reggel iszok majd kávét, eszek csokit, szőlőcukrot, hogy serkentse az agyam, de félek, valaki nyugtasson már meg :)

2013. jún. 23. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
ne aggódj, én is így voltam vele. de ha tanultál tényleg, nem lehet gáz:) sok sikert!
2013. jún. 23. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugyanez, de én szerintem nem is tanultam eleget. Bocsi, nyugtatni nem igazán tudlak, mert én is parázok! Próbálok visszaemlékezni a korábba kisérettségikre, meg nyelvvizsgára, azok is jól sikerültek, csak menni fog ez is:)
2013. jún. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!