Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap szóbeli érettségizek...

Holnap szóbeli érettségizek és nem tanultam még semmit mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eléggé cinknek tartom hogy 0 tudásal megyek szóbelire, reménykedem hogy atlaszból kibírom nézni magyarból és töriből az a 12% ot amitől megvan a szóbeli.

De azért még is félek, tudom hogy hülye voltam hogy eddig inkább buliztam és csajoztam az érettségi szünetbe, de késő bánat.

Nektek mi a tapasztalatok, mennyire lehet az atlaszból kinézni az okosságokat?

(hozzáteszem 4 évig nem tanultam semmit, és be se jártam nagyon töri órákra)

Csak valahogy eljutottam érettségiig =)

A tapasztalataitokra lennék kíváncsi, hogy mennyi nézhető ki atlaszból, szöveggyűjteményből

2013. jún. 23. 16:24
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Ha témakörönként összegyűjtesz pár fontos évszámot,eseményt az lehet, hogy segít. Középszinten amúgy sem para.
2013. jún. 23. 17:08
 32/35 anonim válasza:
50%

Nyugi, én is holnap szóbelizek. Törit elő se vettem, azt se tudom mik a tételek. Nyelvtant nem is tanultam, magyart 2x elolvastam, remélem Bánk bán lesz, ha a Himnuszt húznám biztos bukta, na meg a többi is, egyszerűen egy költőt se tudok. :D ^^ Info is olyan, hogy vagy jót húzok, vagy nem. Angoltól nem parázok csak.

62 pontos lett az írásbelim magyarból, angol 39, töri 43, info 56, matek meg pont 25, szóval fasza. :D Majd kiderül holnap, hogy mi lesz. Ne fossál. :)

2013. jún. 23. 17:24
 33/35 anonim válasza:
100%
Na hogy sikerültek?:) Én is ma voltam,jó túlleni rajta:)
2013. jún. 24. 14:59
 34/35 anonim válasza:
32-es vagyok. Hát, nem ma voltam, majd holnap... de nem is bánom. :) Mondjuk az utolsó leszek így is.
2013. jún. 24. 17:10
 35/35 A kérdező kommentje:
nem tanultam semmit se, de atmentem
2013. jún. 24. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!