Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap szóbeli érettségizek...

Holnap szóbeli érettségizek és nem tanultam még semmit mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eléggé cinknek tartom hogy 0 tudásal megyek szóbelire, reménykedem hogy atlaszból kibírom nézni magyarból és töriből az a 12% ot amitől megvan a szóbeli.

De azért még is félek, tudom hogy hülye voltam hogy eddig inkább buliztam és csajoztam az érettségi szünetbe, de késő bánat.

Nektek mi a tapasztalatok, mennyire lehet az atlaszból kinézni az okosságokat?

(hozzáteszem 4 évig nem tanultam semmit, és be se jártam nagyon töri órákra)

Csak valahogy eljutottam érettségiig =)

A tapasztalataitokra lennék kíváncsi, hogy mennyi nézhető ki atlaszból, szöveggyűjteményből

2013. jún. 23. 16:24
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
55%

Én is holnap fogok érettségizni, a töritől én is kicsit félek, nehogy megbukjak. Szerintem az atlasz 1kicsit a segítségünkre lesz, de nem nagyon... Am meg tényleg 12% a bukás határ??? én eddig azt hittem, hogy 25%. A magyarnál sokkal jobban hasznunkra lesznek szerintem a könyvek, szöveggyűjtemények, abból biztos nem fogsz megbukni.:)

Sok sikert neked!!! :)

2013. jún. 23. 16:38
 22/35 A kérdező kommentje:

úgy van, hogy írásbelin el kell érni a 25 % ot, hogy megadják a kettest, szóbelin meg a 12% ot.

Ha az írásbelid 100% os lett de a szóbelid csak 11% akkor is megbuksz

2013. jún. 23. 16:41
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elmúlt négy évbe ragadt rád valami, vagy amikor kidolgoztátok a tételeket akkor a minimális 12% ot csak eléred. De most már ne kezdjél el tanulni, mert úgy is mindegy már, azzal azt a keveset is elfelejted amit tudsz.
2013. jún. 23. 16:45
 24/35 anonim válasza:

Na akkor a 12% biztos meglesz neked is meg nekem is, az nem olyan sok.:)

Melyik suliba jársz?

2013. jún. 23. 16:45
 25/35 A kérdező kommentje:
Budapesten , újpesten Forgách utcánál van egy suli
2013. jún. 23. 16:52
 26/35 anonim ***** válasza:

A 25% összesítve kell meglegyen.

Szóval ha 25%-os az írásbelid és 12% lesz a szóbeli akkor az ~20% összesítve szóval bukta (töri).

Elárulom neked, hogy ha 31%-os törire a minimumot, azaz 12%-ot kapod, akkor összesítésben 24%-al megbuktál. Csak, hogy megnyugtassalak. :)

Amúgy a valahogy eljutottam érettségiig mögött annyi tudás lehet, hogy akkor ha össze bűvészkeded az érettségit sem érsz vele semmit.

2013. jún. 23. 16:54
 27/35 A kérdező kommentje:
nem is akarom azt a szaros papírt használni csak legyen meg azt kész
2013. jún. 23. 16:57
 28/35 anonim ***** válasza:
Amúgy ha jófej a tanárod simán meglesz. Nálam szinte ő mondta el a nyelvtan tételt, mert azt se tudtam mit kéne mondanom és meglett.
2013. jún. 23. 16:59
 29/35 A kérdező kommentje:
Magyar tanárom elment betegállományba, szóval egy halál idegen tanár lesz akivel még nem is beszéltem az aki érettségiztet
2013. jún. 23. 17:02
 30/35 anonim válasza:

" tanulással szóval jó lett (számomra)"

Eléggé leadtad a szintet.

Nekem anno szintén nulla tanulással lett 75% körül mindkettő.

2013. jún. 23. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!