Holnap szóbeli érettségizek és nem tanultam még semmit mit tegyek?
Eléggé cinknek tartom hogy 0 tudásal megyek szóbelire, reménykedem hogy atlaszból kibírom nézni magyarból és töriből az a 12% ot amitől megvan a szóbeli.
De azért még is félek, tudom hogy hülye voltam hogy eddig inkább buliztam és csajoztam az érettségi szünetbe, de késő bánat.
Nektek mi a tapasztalatok, mennyire lehet az atlaszból kinézni az okosságokat?
(hozzáteszem 4 évig nem tanultam semmit, és be se jártam nagyon töri órákra)
Csak valahogy eljutottam érettségiig =)
A tapasztalataitokra lennék kíváncsi, hogy mennyi nézhető ki atlaszból, szöveggyűjteményből
Én is holnap fogok érettségizni, a töritől én is kicsit félek, nehogy megbukjak. Szerintem az atlasz 1kicsit a segítségünkre lesz, de nem nagyon... Am meg tényleg 12% a bukás határ??? én eddig azt hittem, hogy 25%. A magyarnál sokkal jobban hasznunkra lesznek szerintem a könyvek, szöveggyűjtemények, abból biztos nem fogsz megbukni.:)
Sok sikert neked!!! :)
úgy van, hogy írásbelin el kell érni a 25 % ot, hogy megadják a kettest, szóbelin meg a 12% ot.
Ha az írásbelid 100% os lett de a szóbelid csak 11% akkor is megbuksz
Na akkor a 12% biztos meglesz neked is meg nekem is, az nem olyan sok.:)
Melyik suliba jársz?
A 25% összesítve kell meglegyen.
Szóval ha 25%-os az írásbelid és 12% lesz a szóbeli akkor az ~20% összesítve szóval bukta (töri).
Elárulom neked, hogy ha 31%-os törire a minimumot, azaz 12%-ot kapod, akkor összesítésben 24%-al megbuktál. Csak, hogy megnyugtassalak. :)
Amúgy a valahogy eljutottam érettségiig mögött annyi tudás lehet, hogy akkor ha össze bűvészkeded az érettségit sem érsz vele semmit.
" tanulással szóval jó lett (számomra)"
Eléggé leadtad a szintet.
Nekem anno szintén nulla tanulással lett 75% körül mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!