Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » MIt mondjak az elnöknek mégis?

MIt mondjak az elnöknek mégis?

Figyelt kérdés
Érettségin nekem kell köszöntenem a elnököt, a szóbelin. Az elnök hölgy. De nem igazán tudok ilyen köszöntő szövegeket írni.. tudnátok segíteni ? 19/fiú
2013. jún. 21. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne keríts neki nagy feneket, nem is tudom, hogy jutott ez a tanárok eszébe. Engem még mindig csak az igazgató köszöntött, a vizsgázók soha. Mondd azt neki, hogy szeretettel köszöntjük iskolánkban és sok sikert kívánunk a munkájához, pont. Vagy veheted viccesre, és kérheted, hogy ne legyen túl szigorú. Semmiképp ne mondj nagy beszédet.
2013. jún. 21. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
nálunk az osztálytársam aki köszöntötte kérte, hogy türelmes legyen velünk a 3 nap során, illetve elmondta, hogy reméli sok emlékezetes pillanatot szerzünk neki. Valamint köszöntötte, hogy eljött
2013. jún. 21. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:

"sok sikert kívánunk a munkájához"

Ezt szerintem ne. Amúgy lehet kicsit viccelődni is, attól függ milyenek a tanárok meg a hangulat, nálunk nagyon jó volt, így pl. amit #2 írt, hogy megkérték, hogy legyen türelmes azt viccesen akár el is lehet sütni.

Egyébként valami olyasmi sem lenne rossz, hogy köszöntjük az iskolánkban, reméljük jól fogja érezni magát és sok jó feleletet fog hallani. Ennél nem tudom kell-e hosszabb.

2013. jún. 22. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!