Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez angol szóbeli érettséginél...

Ez angol szóbeli érettséginél hogy van?

Figyelt kérdés
Van ugye 30 perc felkészülési idő és nekem azt mondta ismerősöm, hogy kihúzom a tételt, onnantól van 30 percem, adnak egy lapot és arra kidolgozhatom, majd mikor 30 perc után kiszólítanak, abba is belenézhetek felelés közben.
2013. jún. 21. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem, pont az angolnál meg a többi élő nyelvnél nincs semmi készülési idő, az összes többi tárgynál van ez a 30 perc.

Kihúzod a tételt, van egy kis belemelegítő smalltalk, amit nem értékelnek, utána rögtön kezdheted. Párbeszédre nem nagyon van mit készülni.

2013. jún. 21. 13:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát de tegnap volt egy tákékoztató és az angoltanár mondta, hogy van 30 perc felkészülési idő, aztán kell felelni
2013. jún. 21. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Előfordulnak felkészületlen tanárok, talán még nem érettségiztetett és nem nézett utána. Vagy pedig általában beszélt a többi tárgyról.
2013. jún. 21. 14:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, direkt csak a mi angol csoportunk névsora volt ott, pontosan beosztva, hogy mikor kezdődik a felkészülési idő és mikor a normális feleltetés, a tanár pedig jó ideje ott tanít, rajta kívül csak egy angol tanár van, szóval nagy valószínűséggel éretségiztett már
2013. jún. 21. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézd, én elmondtam a jó választ, vitatkozni nem szeretnék, és ha te ehhez ragaszkodsz, akkor nem is tudom, mi a kérdésed. Vagy tévedett a tanár, vagy félreértés van, ennyi, a többinek utána lehet nézni a jogszabályokban.
2013. jún. 21. 14:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Jól van.

Majd leírjam mi volt?

2013. jún. 21. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan.
2013. jún. 21. 15:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazad volt, csak azt elfelejtette mondani a tanár, hogy angolnál nem így van.
2013. jún. 22. 10:46
 9/9 anonim ***** válasza:
No ebben nem az a megnyugtató, hogy igazam volt, mert abban biztos voltam, hanem hogy eszerint a ti iskolátokban is szabályosan csinálták. Sok minden megtörténhet, de ekkora szabálytalanság elég kínos lenne.
2013. jún. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!