Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az ciki ha megpuszilok egy...

Az ciki ha megpuszilok egy tanárt?

Figyelt kérdés

Ezt arra gondolom hogy ha mondjuk megköszönök neki valamit,megöleljük egymást és megpuszilom az egyik arcán.

Ez baj?

Azért kérdezem,mert ellenkező nemű.

Nagyon ciki ?

(Már megtörtént.Ő nem mondott semmit,utána ugyanúgy ment a beszélgetés.)

Legközelebb lehet jobban vigyázok.

Csak alapból ilyen ember vagyok,aki úgymond,kifejezi az érzéseit.

2013. jún. 21. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem ebben az ölelkezés a cikibb... én is adok két puszit pl. az osztályfőnöknek, vagy ha ajándékot adunk, bármelyik tanárnak, de az ölelés szerintem kicsit túlmegy a határon, ellenkező neművel főleg...
2013. jún. 21. 12:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Amúgy,már megbántam.Pedig nem akartam rosszat csinálni.

2013. jún. 21. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem ciki, és nem csináltál semmi rosszat. Jól tetted, szerintem örült neki.
2013. jún. 21. 13:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi másodiknak is a választ :)

Akkor megnyugodtam.

2013. jún. 21. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ölelés tényleg sok, pláne ha ellenkező nemű a tanár és nem is vagytok olyan viszonyban. Viszont a puszival nincsen gond, amikor mi adtunk év végén ajándékot a tanárainknak, mi is adtunk puszit nekik -persze csak ha ők kezdeményezték.

18L

2013. jún. 23. 18:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Jóban vagyok vele (nem úgy azért hogy eljárunk valahova együtt).

Köszi harmadiknak is a választ.

:)

2013. jún. 25. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!