Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Informatika szóbeli érettségin...

Informatika szóbeli érettségin milyen segédeszközöket lehet használni, és segítőkérdése vannak?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
De én ezt le is írtam, hogy iskolánként eltérőek a tételek, és direkt 100x kiemeltem, hogy nálunk volt egy tétel a kommunikáció. Egyébként sem engem minősít az, hogy a diákok 90%-a a gyakorikérdéseken tudja meg egy érettségi pontos menetét, hanem őket, vagy a szaktanárokat, akik csesznek akármit is elmondani. Érdekes, hogy az előrehozott érettséginél 11.-ben már mindent tudtam pontosan hogy megy.
2013. jún. 21. 12:56
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Na látod, ebben egyetértünk. És még ha a pontos menetét tudnák meg, de gyakran azt, amit valaki hasraütéssel leír itt... Pedig egy érettségi előtt álló embernek már illene tudnia, hogy milyen ismereteknek hol lehet megbízható forrásból utánanézni, és minek alapján lehet értékelni egy válasz megbízhatóságát. Itt még az sem ritka, hogy azt nyomják le, aki véletlenül jól meri tudni. Ez nem is probléma, hiszen nem az az oldal célja, hogy csak igazságokat írjanak le, hanem hogy a tulajdonosok pénzt keressenek vele, és ez megvalósul, a többi meg mindenkinek a saját kockázata.
2013. jún. 21. 13:19
 13/14 A kérdező kommentje:

jézusom:D

tudom hogy mi az érettségi menete...tudom hogy milyen segédeszközöket lehet használni nagyjából.. amit a szaktanár mondott.. de kíváncsi voltam hogy azon kívül még lehet a valami.

De szerintem egyszerre hurrogjatok le, hogy kimerek írni egy kérdést ..légyszi:D

A normális válaszolóknak meg köszönöm:)

2013. jún. 21. 19:17
 14/14 A kérdező kommentje:
és most jön az hogy fennakadtok a helyesírási hibáimon, úgyhogy az ott *e akart lenni.
2013. jún. 21. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!