Középiskolából kirúghatnak tetoválásért?
Állítólag nem. Persze attól is függ, hogy milyen tetkód van és hol...
Ha horogkereszt van a homlokodon, akkor megértem az iskola szándékát.
De amúgy nem. És ha mégis kirúgnak, akkor keresd fel az egyenlő bánásmódhatóságot.
Nekem piercingem volt nagyon sok, már 9.-ben is. Volt ahonnan eltanácsoltak, mert tiltja a házirend, de ez egy hülyeség. Átmentem másik iskolába, ahol a tanulmányi eredményemet és a magatartásomat nézték, és azok alapján szeretettel fogadtak. :)
Ilyen helyet kell keresni, ahol nem a külsőd, hanem a szorgalmad, közösségi munkát és a tanulmányi eredményeid számítanak.
Azon kívül hogy a házirend eme pontjának nem tettem eleget, és nyíltan kiálltam a véleményem mellett, hogy a piercing és tetoválás csak külsőség és nem ez alapján kell megítélni a diákot, ezen kívül nem volt más magatartási problémám. Még csak cigizni se jártam az udvar végébe, mert sosem dohányoztam. :)
És annak ellenére hogy kamaszkoromtól kezdve extrém külsővel rendelkezem, normális állásom és tartós párkapcsolatom van. Ennyit a tanárok előítéleteiről.
26/N
egyetértek!
elvileg azt tanítják mindenhol hogy fogadjuk el a másikat de az iskolákban ezt elfelejtik gyakorlatilag megtanítják hogy hogy kell ellenállnod az adott rendszernek ha nem értesz vele egyet de úgy is te húzod a rövidebbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!