Azt figyelik, hogy neptun kódban ne legyen csúnya szó?
Kedves #10! Én nem okoskodtam, csak kérdeztem, mert úgy gondoltam, hogy random generálják a kódot aminek sehogy nincs köze a nevedhez, nyilván tévedtem. Kérlek nézd el, jelenlegi szakmámba sehogy sem vág a téma, csupán érdeklődtem. :)
Csak arra próbáltam rámutatni a 11:21-es hozzászólásomban a példával, hogy nincs összefüggés aközött, hogy névből generálják a kódot, meg hogy nincsenek közös karakterek a név és a kód között. (Tehát a „névnek ehhez nincs köze, mármint az enyémnek tuti nincs” és a „Nekem egyetlen betű szerepel csak a nevemben a kódomból.” kijelentések nem mondanak semmit ezzel kapcsolatban.)
Én is úgy tudom, hogy a Neptun kódot a személyes adatok, elsősorban a név alapján generálják valamilyen algoritmus szerint.
A 18:22-es hozzászólásban pedig azon akadtam ki, hogy tegnap 23:43-tól kezdve a válaszoknak semmi köze nincs a kérdéshez. Az első, 20:39-es válasz a kérdésre felel, rosszul, a 22:49-es és 23:42-es pedig helyesen, sőt a 23:42-es példát is ad. Ha az illető nem hazudik (miért tenné?), akkor az a leghasznosabb válasz. Ettől kezdve simán csak mellébeszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!