Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék ma még 14...

Hogyan tudnék ma még 14 tételt megtanulni? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Este jobban fog az agyam, napközben sosem megy... Csütörtökön lesz szóbelim, föciből. Összesen 6-ot tudok a 40-ből, és mára beterveztem az első felét, de nem megy, pedig nem nehéz, csak már tökre nyári szünet hangulatom van! :( Kb. egy oldalasak, de csak vázlatosak, szóval nem tömör szöveg.

Egy tételt hány perc alatt lehet megtanulni normálisan? Én folyton elkalandozom, így van, hogy egy óráig is szöszmötölök eggyel... Segítsetek! :/

2013. jún. 17. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
EZ már csak így megy. Mondjuk ne a gyakroin szörfözz, hanem kapcsold ki a gépedet és tanulj. Egyébként, ha kell segítség, értelmesebb magyarázat, akkor szólj. Geográfus vagyok, értem a föcit.
2013. jún. 17. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd át legalább őket azt annyi. Úgyis átrugdalnak. Am meg a tételek 80%-nak a FELE!!! benn van az atlaszba. De kajakra. Józan paraszti ész ez mellé és meg is van a 4-es felelet.
2013. jún. 17. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Oszd el két napra a tanulnivalót-

Úgy tanulj, mintha már szerdán kéne menned

Minden nap tíz-tizenkét tétel körülbelül

2013. jún. 17. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg tarts néha szünetet (és egyél, igyál)
2013. jún. 17. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
1 tétel átlagban kb fél óra
2013. jún. 17. 17:48
 6/9 anonim válasza:
Én este vagy hajnalban szoktam tanulni. Van, hogy 3-kor kezdek neki:D
2013. jún. 17. 17:54
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os, én éjfélkor szoktam! :) Most befejeztem a tanulást, és majd 11-kor,újra nekiállok. Akkor furcsa módon jobban fog az agyam, és jobban meg is jegyzem a dolgokat. :) Remélem sikerül, holnapra tervezem a 2. adagot.
2013. jún. 17. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Amikor 2011-ben előrehozottaztam infóból, a szóbelin még voltak föcisek, az elöttem lévő csajnak fogalma sem volt róla, hogy mi volt a legfőbb nyersanyag, az 1. ipari forradalom idején, ilyen kőolajról kezdett el beszélni, de valahogy átment.

Szóbelin, középszinten annyira nem jellemző, hogy megbuktassák az embereket, ha legalább néhány szót elbírnak mondani.

2013. jún. 17. 18:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Megbukni képtelenség, az írásbelire úgy-ahogy tanultam, így kb. az összes tételről tudnék beszélni valamit, nem buknék meg, de én az 5-re hajtok! :) Írásbelim 73 pontos lett, szóval meg 'van az esélyem a 80%-ra. Bár az írásbelire is az utolsó 2 napon készültem fel igazán, osztályozóra szintén utolsó nap tanultam meg 20 leckét, szóval reménykedem, hogy most is összejön! :) De ha nem is jut időm mindegyik megtanulására, azért 2x átolvasom őket.
2013. jún. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!