Érettségi hamarosan?
Figyelt kérdés
pár nap mulva szóbelizek és még egy infó tételt se mtduok, egyszerűen nem bírom megjegyezni....
a törit,magyart sem 100%-ra tudom és nagyon félek az egész szóbelitől.:(( Mit gondoltok hogy tudok felkészülni hogy átmenjek?
2013. jún. 16. 21:33
1/5 anonim válasza:
Én is így érzem magam, ott úgyis menni fog. Nekem ráadásul holnap lesz szóbeli.
3/5 anonim válasza:
Hát az infó nekem is katasztrófa. 2 napom van, de semmi nem ragad meg, annyira száraz, unalmas az egész.
4/5 anonim válasza:
Közben (készülés közben) tarts kis pihenőt-
Fog az menni
5/5 anonim válasza:
Nekem is az infóval van gondom. Egyszerűen a tételek felét nem hogy megtanulni, megÉRTENI sem tudom. Csupa szakmai, száraz anyag. A törivel, magyarral még úgy ahogy boldogulok, de az infó... :S Imádkozom, hogy valami jó tételt húzzak. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!