Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kedden érettségi és semmit...

Kedden érettségi és semmit nem tudok?

Figyelt kérdés
Úgy érzem semmit nem tudok, 100 tételem van 60-at úgy ahogy megtanultam van még 40 de nem tudom megtanulni egyszerűen!!! Már most van egy kis gyomoridegem kezdek baromira ráparázni!!! Mi az istent csináljak magammal?? Próbálom megtanulni a maradékot de nem megy..!! Vasárnap, hétfő azt off!! gyilkolás. Mit csináljak? kezdek kétségbe esni.19/f

2013. jún. 15. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Évközben nem volt időd tanulni?Mindent az utolsó percre kell hagyjál,édes fiam?
2013. jún. 15. 17:40
 2/12 A kérdező kommentje:
De tanultam, de ki az isten emlékszik rá... mindegyikből van homály de ez kevés.
2013. jún. 15. 18:07
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
hát mondjuk szakadj le az internetről, ülj le, kezd el tanulni a maradék 40 tételt.
2013. jún. 15. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én hétfőn megyek, már nagyon para van, de hogy miért nem értem. :D Az elmúlt két hetem a tanulással telt el, volt, hogy reggeltől estig csak tanultam kisebb szünetekkel.. ÉS úgy érzem, semmit nem tudok. :S

Egyébként túl sokat nem jó egyszerre tanulni, mert nem marad meg úgy sem. Én a 4*30 perces módszert követtem, egy ismerősöm mondta, hogy ez milyen jó. Az a lényeg, hogy leülsz 30 percet tanulni, utána tartasz 5 perc szünetet. Az 5 perc elteltével ismét jön 30 perc tanulás. Szóval 4*30 percet tanulsz, közben 30 percenként tartasz 5 perc szünetet. Amikor meg volt a 4*30 perc tanulás, jön 1 óra szünet. Majd kezded elölről.

Kételkedtem benne, de kipróbáltam, s bevált. :)

2013. jún. 15. 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. keddig még van két egész napod.

ma már sz.rd le. pihenj. holnap nézd át azt a 40 tételt, ha tanultál évközben akkor valami beugrik...sőt hétfőn is ráfeküdhetsz.

nem lesz para, mindenből kaptok segítséget 6 mondatot meg csak ki tudsz majd nyögni :D

2013. jún. 15. 20:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Elmentem iszogatni lenyugtattam az agyam :D

60 tétellel úgy állok h még 26 mondtatok is tudok mondani de majd a többit még azért átnézem hogy legyen fogalmam róluk.

2013. jún. 16. 01:20
 7/12 Sidel ***** válasza:
100%

Hát igen, nem az utolsó pillanatra kéne hagyni a dolgokat. Én négy napot hagytam magamnak fizika vizsgára... (36 tétel, plusz feladatok mechanikából, hőtanból, elektrosztatikából) Nem volt elég, de érdekes módon csak a feladatoknál buktam meg... két tételt kellett kidolgoznom, mindkettő 75% felett sikerült.

Amit most még javasolhatok, hogy kapcsold ki a gépet, a tévét, tegyél el mindent messzire, ami elvonná a figyelmed és tanuld azt a 40 tételt...

Az mellesleg érdekelne, hogy van neked ennyi tétel... mondjuk tény, hogy nekem is volt 20-20 magyar-irodalom-töri, de ezen kívül csak 30 emelt matek... de azt előbbre kellett megtanulni...

2013. jún. 16. 10:20
 8/12 A kérdező kommentje:
20 irodalom, 20 nyelvtan, 22 töri, 20 A/B földrajz. 80 igazából, de a föci olyan mintha 40 lenne + angol 20 szituáció.... Már reggel 8 óta nyomom és nyomom tovább köszöntem a válaszokat!
2013. jún. 16. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a 100 tétel abszolút reális, előző válaszoló. :)

Nekem is úgy van, hogy történelemből 22 tétel van, irodalomból, nyelvtanból, közgazdasági alapismeretekből és német nyelvből van 20-20 tétel, ill. németből 20 szituáció. Így összesen 102 tételem van és 20 szituáció.

2013. jún. 16. 11:12
 10/12 anonim válasza:
100%
Reggel 8 ra megyek szóbelizni és semmit nem tanultam semmit nem tudok meglátjuk mi lesz :)
2013. jún. 17. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!