Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Átmehetek érettségin?

Átmehetek érettségin?

Figyelt kérdés
Szerintetek úgy, hogy minden tételt nagyjából átolvastam akkor összetudom szedni a kettest érettségin? Töri, irodalom elég sz*r lett. Még úgy tíz pont kellene a ketteshez:
2013. jún. 15. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így állok, de nekem a magyarom 67 pontos lett. Nekem kicsit könnyebb abból nézve, hogy nem a kettesért hajtok.

Szerintem ha vág az eszed és minden hülyeséget megjegyzel, amit olvasol, akkor csak-csak menni fog.

2013. jún. 15. 15:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb. mennyit kellene írni egy A5-ös lapra?
2013. jún. 15. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az mindegy hogy mennyit írsz a lapra, nem azt fogják nézni, hanem hogy hogyan felelsz.

A lapra leírhatod a gondolataid hogy ha esetleg meg akadnál akkor legyen hova pillantanod. Persze arra is adnak plusz pontot ha olyasmit írtál le amit esetleg nem mondtál, és lényeges, de nem a szerint fognak pontozni hanem a feleleted alapján.

Ha mindegyiket átolvasod akkor biztos ragad rád valami amiből simán összehozhatod a minimális pontkövetelményt a ketteshez.

De ha hétfőn van a szóbeli akkor már ne tanulj rá, főleg holnap vagy előtte lévő órákba mert akkor azt a kicsit is összekavarod ami a fejedben van.

2013. jún. 15. 15:53
 4/7 A kérdező kommentje:
A nyelvtanhoz adnak valami szemelvény szerűséget? És abból tényleg ki lehet találni a választ?
2013. jún. 15. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
"De ha hétfőn van a szóbeli akkor már ne tanulj rá" - Én ezzel a logikával nem értek egyet. Ma még bőven lehet tanulni, sőt. Ha van rá affinitásod, akkor holnap reggel korábban felkelhetsz - jobban fog reggel az agyad - és még délelőtt tanulhatsz.
2013. jún. 15. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Hány pontot adtak az írásbelidre?

Ha év közben nem voltál olyan nagyon rossz és

az a tanár vizsgáztat, aki oktatott meg azért tudsz dolgokat a tételhez mondani, akkor az már jó jel-

De próbálj meg összeszedetten beszélni (felelni)

2013. jún. 15. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:

" jobban fog reggel az agyad "

Én meg, ha megengeded, ezzel nem értek egyet. Mindenkinek megvan, hogy mikor tud a legjobban tanulni, van aki reggel, van aki este, ezt nem lehet általánosítani, ki kell tapasztalni mindenkinek magának.

Kérdezőnek meg, ha nem vagy teljesen hülye és valami ragadt rád az olvasás során (hiszen lehet úgy is olvasni, hogy közben már a nyári bulikra gondolsz), akkor menni fog.

2013. jún. 15. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!