Az egyetemen mikor kerül át valaki az államilag finanszírozottról a költségvetésesre?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hanyas átlagot kell fenntartani, hogy ne essen át valaki?2009. okt. 10. 22:14
1/2 anonim válasza:
kreditátlagot kell fenntartani,nem tanulmányit (de term ha megbuksz a vizsgán,akkor az érte járó kreditet sem kapod meg szóval lényegében ugyan az)
azt sajnos nem tudom,mennyi ez az átlag,szerintem ez egyetem- és képzésfüggő hogy ott mennyi a szemeszterenkét teljesítendő minimum
viszont nem ajánlom az átkerülést,mert vissza fizetősből államiba már szinte csoda
2/2 anonim válasza:
Húúbakker!
Költségvetés?! Az az államnak, családnak, intézményeknek szokott lenni. Kiadási/bevételi mérleg....
Amire te gondolsz, az a költségtérítés. Csodálom, hogy nem vagy már az:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!