Gergeell kérdése:
Friss 125 cc jogsis leszek májusban.Minden infót kérek amire figyeljek,esetleg mit ajánlotok kezdő 125 ös motornak ami használható és nem horribilis áron van :) mire figyeljek,ami nálatok megtörtént hogy nálam ne történjen?
Figyelt kérdés
Mellékesen közúton szeretném használni tehát ha ajánlotok akkor fojtott mottorol legyen szó és ne haladja meg a 125cc-t és terepre is használnám meg kozutra ahogy írtam is.Szemezgettem már a KTM 125 exc-vel de fojtott verziót nem nagyon találtam a legális közúton való maszkálásra🥹tegnap 21:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!