PTE-ÁOKra jelentkezők! Kinek hogy sikerültek a két emelt? Mire számítotok kb hány pontotok lesz?
Kedves utolsó válaszoló!
Én nem "verem a nyálam" és ha visszaolvasnád esetleg véletlenül azt, amit írtam akkor rájöhetsz, hogy sehol nem írtam olyat, hogy attól félnék nem vesznek fel, max annyit, hogy reménykedek mert bármi megtörténhet a ponthatárok terén(---> tavaly a fizetős 256ról 408ra nőtt...). Én direkt nem írtam ki a kérdés alá sem, hogy hány pontom lett, mert nem az volt a célom, hogy verjem a nyálam, hanem az h tájékozódjak, hogy idén valójában hogyan is sikerültek az érettségik, mert már mindenfélét hallottam... Csak azért írtsm le, hogy melyik milyen lett, mert megkérdezték.
Miért ne bíztathatnám a kommentelőt, ha simán bejuthat ilyen pontokkal mivel a tavslyi ponthatár pont úgy alakult... Sajnálom, ha Te ebben a rosszat látod... De nem neked szólt a bíztatás sem és egyik kommemtem sem, ha pedig érdemleges választ nem vagy képes a kérdésre írni, akkor feleslegesen gépelsz, mert erre senki sem kíváncsi.
szerintem egyáltalán nem esélytelen. Tavaly csak egy emelt kellett, idén 2. Nekem van emeltem és közepem is, és 11 pont a különbség. Ráadásul a kémia átlag is kb 15-20 ponttal kevesebb, mint eddig.
Nekem 406 pontom lett, de egyáltalán nem rinyálok érte. Mindent megtettem, és az, hogy lesz egy plusz évem teljesen pozitívan élem meg, mert van mire kihasználni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!