Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » PTE-ÁOKra jelentkezők! Kinek...

PTE-ÁOKra jelentkezők! Kinek hogy sikerültek a két emelt? Mire számítotok kb hány pontotok lesz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még nincsenek meg a végleges eredmények, de következtetni talán már tudtok. Jah és azt is írjátok le légyszíves, hogy ki melyik szakra jelentkezett a karon belül. :)

2013. jún. 14. 20:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
55%
Kedves kérdező! Nagyban biztatod az előző válaszolót, h neki simán meglehet 410-420 ponttal.. akkor te mit vered a nyálad a 442 pontoddal? Meg hogy mások szerint ez elég lesz-e? Te is nagyon jól tudod, hogy ilyen ponttal még Pestre is sima ügy a bejutás...
2013. jún. 20. 18:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Én nem "verem a nyálam" és ha visszaolvasnád esetleg véletlenül azt, amit írtam akkor rájöhetsz, hogy sehol nem írtam olyat, hogy attól félnék nem vesznek fel, max annyit, hogy reménykedek mert bármi megtörténhet a ponthatárok terén(---> tavaly a fizetős 256ról 408ra nőtt...). Én direkt nem írtam ki a kérdés alá sem, hogy hány pontom lett, mert nem az volt a célom, hogy verjem a nyálam, hanem az h tájékozódjak, hogy idén valójában hogyan is sikerültek az érettségik, mert már mindenfélét hallottam... Csak azért írtsm le, hogy melyik milyen lett, mert megkérdezték.

Miért ne bíztathatnám a kommentelőt, ha simán bejuthat ilyen pontokkal mivel a tavslyi ponthatár pont úgy alakult... Sajnálom, ha Te ebben a rosszat látod... De nem neked szólt a bíztatás sem és egyik kommemtem sem, ha pedig érdemleges választ nem vagy képes a kérdésre írni, akkor feleslegesen gépelsz, mert erre senki sem kíváncsi.

2013. jún. 20. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
10 pont csökkenés az államin esélytelen, ugye? (orvosi, Debrecen)
2013. júl. 2. 13:02
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem esélytelen. Tavaly csak egy emelt kellett, idén 2. Nekem van emeltem és közepem is, és 11 pont a különbség. Ráadásul a kémia átlag is kb 15-20 ponttal kevesebb, mint eddig.

Nekem 406 pontom lett, de egyáltalán nem rinyálok érte. Mindent megtettem, és az, hogy lesz egy plusz évem teljesen pozitívan élem meg, mert van mire kihasználni:)

2013. júl. 11. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát el tudnék viselni egy 405ös ponthatárt :D
2013. júl. 12. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!