PTE-ÁOKra jelentkezők! Kinek hogy sikerültek a két emelt? Mire számítotok kb hány pontotok lesz?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még nincsenek meg a végleges eredmények, de következtetni talán már tudtok. Jah és azt is írjátok le légyszíves, hogy ki melyik szakra jelentkezett a karon belül. :)2013. jún. 14. 20:50
1/15 anonim válasza:
Neked hány pontod lesz előreláthatólag?
2/15 A kérdező kommentje:
Nekem 435-442 közöttire tippelnék, ez alá remélem nem megy :) na de neked?
2013. jún. 14. 21:40
3/15 A kérdező kommentje:
vagyis 430 pont alá semmiképpen nem szeretnék menni, de minden a biosz szóbelimen függ jelenleg :) majd hétfőn tudom meg mennyi is lett pontosan :)
2013. jún. 14. 22:15
4/15 anonim válasza:
Nekem 410-420 pontom lesz kb. Én első helyre Debrecenbe jelentkeztem, de Pécsre is beadtam negyedik helyen. Szerintem nekem nem elég pontom sajnos, de nagyon bízom abban, hogy felvesznek.
5/15 anonim válasza:
380 körül és gyógyszerészet, de második Szeged oda talán elég lesz legalábbis remélem.
6/15 A kérdező kommentje:
sztem simán van esélyetek :)
2013. jún. 15. 19:02
7/15 A kérdező kommentje:
ma kiderült a végeredmény! biosz 86% kémia 80% így végül 442 pontom van, remélem elég lesz :)
2013. jún. 17. 12:58
8/15 A kérdező kommentje:
nekteeek? vki.nyilatkozna? :D
2013. jún. 17. 12:59
9/15 anonim válasza:
A biológia 74%, a kémia pedig 57%. A pontom még nem tudom, mert még hátra van két középszintű szóbelim. Ahogy írtam valahol 410-420 között :D ha tudom pontosan, majd megírom neked :) Gratulálok az eredményeidhez, nagyon szép teljsesítmény! Biztosan fel fognak venni ennyi ponttal! Én már csak abban reménykedem, hogy ha most nem is, akkor majd jövőre sikerül...:(
10/15 A kérdező kommentje:
sztem neked még idén is simán van esélyed :)
2013. jún. 19. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!