Rossz az év végi bizim?
szerintetek? :D
17/F
Viccet félre téve, ahoz képest hogy családi nehézségeink vannak (nem csak a pénzhiányra gondolok) annyira nem rossz. Én a maximálisat próbáltam kihozni. Az of-m még tavaly év végén azt mondta egy másik tanárnak (véletlen meghallottam) hogy "csoda, hogy semmiből sem bukott" (ezt nem azért mondta, mert gonosz vagy ilyesmi, az of-m nagyon rendes)
Figyelj...majd ha te olyan körülmények között fogsz élni mint én akkor hamar rájössz hogy nem olyan egyszerű tanúlni. Amúgy meg emelt szinten vagyok, nyelvi előkészítős, 60%tól kettes egy felmérő pl. németből, és hidd el pont ezért nem akarok én sem sz*rházi lenni...
És amúgy teljes mértékben igazatok van, nem ártana javítanom, nem azt mondom hogy többet nem tudok magamból kihozni, de biztosan jótékony hatással lenne ha a magyar nyelvtan házit nem az ábrázoló geometria órán írnám meg.
Akkor meg húz bele, és ne tégy fel olyan kérdést amire magad is tudod a választ, főként ha nem akarsz senkiházi sz.arházi lenni ilyen jegyekkel, ahogy írtad. Én is nyelvi előkészítőre jártam, két nyelvet tanultunk, képben vagyok az osztályozással is, most egyetemista vagyok, és vizsgaidőszakom van.
Most ez van, jövőre húzz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!