Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 10. -ben rossz volt a bizim,...

10. -ben rossz volt a bizim, lehet még esélyem az egyetemen?

Figyelt kérdés
A Corvinus egyetemre szeretnék majd jelentkezni. 10.-ben eléggé rossz voltam (3-as átlag), mert hiányoztam műtét miatt 2 hónapot. Ha 11-ben összeszedem magam lehet még esélyem? Bár úgy tudom nem nézik a 10.-es jegyet, de ez biztos? Félek, hogy meglátják, hogy hanyas voltam..
2009. aug. 19. 03:37
 1/7 anonim ***** válasza:
nem nézik a 10.-est.. csak arra épülnek a következő évek. de ha az érettségi jól sikerül simán van esélyed államira menni, én nemrég néztem a ponthatárokat és tényleg nem olyan nehéz ha van eszed
2009. aug. 19. 04:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze h van rá esélyed!

Én most végeztem gimiben, szal töltöttem ki felvételi jelentkezési lapot, és tényleg nem nézik a 10es év végi jegyeket!:)

Olyan viszont van, hogy egy választott (töri, magyar és egy idegen nyelv mellett) tantárgynak az utolsó két tanult év végi jegye számít, szal jobban teszed ha olyan tantárgyat írsz be majd, amit 11iktől kezdtél tanulni, vagy nem voltál rossz belőle 10ikben.

2009. aug. 19. 05:31
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
abszolút!!mostantól kell figyelned!!
2009. aug. 19. 07:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Csak anya rémisztget, hogy ha meglátják a 10.-es jegyemet, élből elutasítanak, de szerencsére azt nem kell a papírra írni.
2009. aug. 19. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha az érettségi eredményedet duplázod, nem számítanak a tanulmányi eredmények. Arra figyelj, hogy az érettségidet jól írd majd meg, amiből jó vagy, abból csinálj előrehozottat, és rendes érettségi idején egy emeltet. Sok sikert :)
2009. aug. 19. 11:25
 6/7 anonim válasza:
Az én 11-12. évi bizijeim sem lettek a legjobbak, négyes átlag, de ha az érettségi jobb, a pontszámításnál csak azt veszik figyelembe, a 10-est meg amúgy sem nézik.
2009. aug. 20. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nézik. Derítsd ki, hova akarsz tovább menni, és válaszd ki azt a két tárgyat amire érettségin összpontosítani kell. Ha ez megvan, a többivel nem nagyon érdemes foglalkoznod.
2009. aug. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!