Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy zajlik le az érettségi...

Miagyaszlegyen kérdése:

Hogy zajlik le az érettségi szóbeli?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Én ma szóbeliztem angolból (gimis vagyok, 6.-os, kisérettségi(!!!) volt), bementem, húztam egy tételt, és abból a tanár kérdezgetett, mint pl: Hogy jellemeznéd magad, Otthon ha válogatjátok a hulladékot, akkor milyen csoportokba rakjátok, Mondd el, hogyan néz ki a saját szobád... De valakinél úgy is történt, hogy bement, elmondta a tételt, amit húzott, és jött is ki. Kb. ennyi lenne.
2013. jún. 14. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bemész, leülsz, mindenből húzol tételt, és felelsz minden tárgyból az adott tanárnál.

Nem vészes. Max akkor gáz, ha nem mondasz semmit, de amúgy a szóbelin már lazák a tanárok is.

20/L

2013. jún. 14. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bemész, odamész a bizottságból az adott tantárgyat tanító tanárodhoz, kihúzol egy tételt, leülsz kidolgozod a tételed, ha szólítanak kimész és először próbálj meg mindent elmondani ami csak az eszedbe jut ha valamit még hiányolnak arra úgyis rákérdeznek.
2013. jún. 14. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Köszönni is kell, amikor bemész.
2013. jún. 14. 13:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen azt gondoltam :D csak hogy ugy van hogy egy nap alatt mindenbol? :)
2013. jún. 14. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, egyszerre mindenből. Bemész terembe és akkor jössz ki mikor lefeleltél az összes tárgyból.
2013. jún. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!