Milyen képzettség kell ahhoz, hogy kutyaiskolában dolgozhassak?
Figyelt kérdés
Még ugyan csak 15 éves vagyok, de szeretnék kutyatanítóként, idomárként dolgozni. Már sokszor bebizonyosodott, hogy értek az állatokhoz, nagyon sokat tanítottam már kisebb trükkökre és viselkedésre is.
Ha el szeretnék menni egy igazi kutyaiskolába tanítani, akkor ahhoz milyen képzettség kell? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm, trollok kerüljenek!
2013. jún. 12. 19:43
1/1 anonim válasza:
Van kutyakiképző OKJ tanfolyam, de szerintem jobban megéri valamelyik híres kutyasuli tanfolyamát elvégezni(pl Népszigeti). Ám azt jó ha tudod, a kutyakiképzést nem igazán lehet egy ilyen tanfolyamon elsajátítani, ehhez TAPASZTALAT és mindenek előtt érzék szükséges. Trükkökre bárki be tud tanítani bármilyen kutyát, ez nem kutyakiképzés, a kutyákat tanulmányozni kell, érteni minden mozdulatukat, reagálni tudni minden rezdülésükre ahhoz, hogy valaki jó kiképző legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!