Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 65 tétel 4 nap alatt? Lehetséges?

65 tétel 4 nap alatt? Lehetséges?

Figyelt kérdés
110 tételem van, tudok már 45-öt. 65 van vissza. Lehetséges ennyi megtanulni 4 nap alatt? Van a többi tételről fogalmam, de nagyon kevés, kb 1 percig tudnék róla beszélni és kifújt. Van még remény? Reggeltől estig tanulnék.
2013. jún. 12. 14:10
 1/3 anonim válasza:

Sok szerencsét... De tényleg.

Minden lehetséges. Szerintem azt csináld, hogy párat tanulj meg nagyon jól, hátha azt húzod ki. Persze a többiről is tudj valamit, de ez a szerencsén is nagyon múlik.

Már pár éve érettségiztem, de azt hiszem a történelemhez volt segítség - térkép meg idézet? meg ilyenkor már a tanárok is próbálnak nagyon segíteni, hogy átmenj, de ahhoz neked is kell tudni valamit.

Mégegyszer sok szerencsét hozzá. :)

2013. jún. 12. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
Minden nem. 1 perc alatt nem tudod megtanulni a 65 tételt. Az kb. naponta 15 tétel. Ha a tételek 1 oldalasak akkor lehet. Ha 5, akkor szerintem nem:)
2013. jún. 12. 14:31
 3/3 A kérdező kommentje:

2-3 oldalasak de ugysem tanulom meg szorol szora, csak atolvasom oket haromszor es tudom a lenyeget. Az elobbiekkel is igy vagyok. Meg a foldrajtetelek eleg egyszer atolvasnom mert azokat ertem.

Am igen van segitseg tori atlasz+forras.

Mindegy megprobalkozok veluk koszonom a valaszokat.

2013. jún. 12. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!