Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 1 éves okj-s képzések, amit...

1 éves okj-s képzések, amit elfogadnak gépészmérnökire?

Figyelt kérdés

2013. jún. 9. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:

2 éves okj-s képzések, amit elfogadnak gépészmérnökire!

De idéntől nem OKJ hanem felsőoktatási szakképzés.

Amúgy felejtsd el, nem sokat ér.

2013. jún. 10. 08:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg mit javasolnál?
2013. jún. 10. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a pontod kevés:

1. lehetőség: augusztusban lesz pótfelvételi, igaz csak fizetősre, de pl. van diákhitel.

2. lehetőség: októberben új érettségi matekból meg fizikából (és nem infóból, nehogy bedőlj a haveroknak!) és jövőre újra megpróbálod.

2013. jún. 10. 08:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi kedves vagy ,a haveroknak semmiképp..lány vagyok és emelt bioszt tettem(ne kérdezd miért) ,most néztem egy olyat ,hogy környezeti és vízgazdálkodási alapismeretek érettségi,nem túl bonyolult,azért nem szeretnék fizikára menni ,mert csak 4 es voltam belőle,és nem vagyok még a számolások magaslatán.:D most jelentkeztem egy gazdasági informatikus képzésre...remélem haszna lesz
2013. jún. 10. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!