Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi (OMSZ tartotta)...

Egyetemi (OMSZ tartotta) aláírt elsősegély órát elfogadnak jogsihoz?

Figyelt kérdés
egyetemen volt esősegély órám, nem kaptunk jegyet, csak aláírást, de meg kellett csinálni, volt vizsga is. az OMSZ mentőtisztjei tartották. most szeretnék jogsit, el tudom valahogy kerülni, hogy mégegyszer meg kelljen csinálni. az OMSZ-től kérhetek igazolást, amit a Vöröskereszt elfogad? vagy ez hogy működik? köszi
2010. szept. 4. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a harmadéves orvoshallgató tanulmáyait sem fogadták el.
2010. szept. 7. 09:31
 2/4 A kérdező kommentje:
én most voltam másodéves. többektől azt hallottam, hogy az igazolást simán elfogadják. nem a tanulmányaim érdekesek, hanem konkrétan az elsősegély. gondolom olyan nagyon mást ők sem tanítanak. ez változhat iskolánként egyénként?
2010. szept. 7. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyémet nem fogadták el,pedig én 1 évig heti 6 órában tanultam elsősegélyt..ez van,perkálni kell azt is
2010. okt. 7. 23:00
 4/4 anonim válasza:

nem! vizsgamentességet csak diplomára /bizonyítványra adnak... azt is szakirányúra...

[link]

2012. máj. 20. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!