Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt angol szóbeli érettségi...

Emelt angol szóbeli érettségi részek?

Figyelt kérdés

Azt olvastam hogy ez a 3 rész lesz:

-Társalgás

-Vita

-Kettő kép összehasonlítása

Tényleg nem lesz párbeszéd?

2013. jún. 9. 20:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Én tegnap csináltam meg.

1. Kapsz öt kérdést egy témán belül. Válaszolsz 2-3-4 mondatban.

2. Vita = érvelés. Kapsz egy állítást, és fél perced van eldönteni, mellette vagy ellene akarsz-e érvelni. Ez olyan, mint egy társalgás, mert Te kezded, és a tanár ellent mond neked. Aztán Te is ellent mondasz neki, vagy simán felhozol egy érvet a téma mellett, ami nem konkrétan az ő ellenérvére reakció. Én mondjuk az ő érveit szóltam le mindig, de ez szerintem nem mindig opció.

3. Képleírás, vagy más szóval összehasonlítás. Ott meg eléd tesznek egy lapot a képekről, és lesz 4 támpont, amiket mindenképp bele kell foglalnod a szövegbe.

Én igazából az írásbelim után azt hittem, be fogok égni, de kellemeset csalódtam magamban, és úgy jöttem ki a teremből, hogy fülig ért a szám.

2013. jún. 9. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!