Eiassassins kérdése:
Nem értem a tanárok mér beszélnek ki a hátunk mögött szerintetek ez a jó?
Figyelt kérdés
most komolyan és amikor meg velünk beszélnek akkor eszükbe sem jut ez engem zavar nem is kicsit:( magamba én is mondom hogy "ROHADJON MEG" de mi nem beszéljük ki őket és a szemükbe mondjuk meg valamennyire én is és az osztálytársaim is szeretjük őket de nekik eszükbe s eljut néha valami kedveset mondani ez az osztályomnak és nekem is nagyon rosszul esik múltkor meg is mondtuk nekik és megértetek de megint semmi :'(#értitek?
2013. jún. 8. 12:20
1/4 anonim válasza:
Akkor most próbáld meg még egyszer leírni a mondanivalód a magyar helyesírási szabályzatnak megfelelően, mert kb semmit nem értek az irományodból, talán csak annyit, hogy valamelyik tanárod kibeszélt Téged, pedig Te, mint ártatlan diák ilyet sosem teszel.
2/4 anonim válasza:
Nem értelek. A tanárok szoktak beszélni a gyerekekről, de pedagógiai szempontból.
3/4 anonim válasza:
Nem csak pedagógiai szempontból, legalábbis én nem ezt vettem észre. A tanárok is emberek, aki rossz ember, az mindegy mit csinál, ilyeneket csinál. Minden szakmában, sőt, minden munkahelyen lesz ilyen, szóval szokj bele, hogy valaki mindig kavar.
4/4 A kérdező kommentje:
az utolsónak van igaza tényleg amiket hallok hogy az osztályról beszélnek hát tényleg rohadjanak meg;D
2013. jún. 9. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!