Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem értem a tanárok mér...

Eiassassins kérdése:

Nem értem a tanárok mér beszélnek ki a hátunk mögött szerintetek ez a jó?

Figyelt kérdés
most komolyan és amikor meg velünk beszélnek akkor eszükbe sem jut ez engem zavar nem is kicsit:( magamba én is mondom hogy "ROHADJON MEG" de mi nem beszéljük ki őket és a szemükbe mondjuk meg valamennyire én is és az osztálytársaim is szeretjük őket de nekik eszükbe s eljut néha valami kedveset mondani ez az osztályomnak és nekem is nagyon rosszul esik múltkor meg is mondtuk nekik és megértetek de megint semmi :'(

#értitek?
2013. jún. 8. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor most próbáld meg még egyszer leírni a mondanivalód a magyar helyesírási szabályzatnak megfelelően, mert kb semmit nem értek az irományodból, talán csak annyit, hogy valamelyik tanárod kibeszélt Téged, pedig Te, mint ártatlan diák ilyet sosem teszel.
2013. jún. 8. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értelek. A tanárok szoktak beszélni a gyerekekről, de pedagógiai szempontból.
2013. jún. 8. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem csak pedagógiai szempontból, legalábbis én nem ezt vettem észre. A tanárok is emberek, aki rossz ember, az mindegy mit csinál, ilyeneket csinál. Minden szakmában, sőt, minden munkahelyen lesz ilyen, szóval szokj bele, hogy valaki mindig kavar.
2013. jún. 8. 15:28
 4/4 A kérdező kommentje:
az utolsónak van igaza tényleg amiket hallok hogy az osztályról beszélnek hát tényleg rohadjanak meg;D
2013. jún. 9. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!