Mindenhol ezt csinálják a tanárok?
Velem is így van, van két tanár akivel jó kapcsolatban vagyok, néhánnyal semleges, de sok tanár van, akik folyton bunkóskodnak velem, ok nélkül leszidnak, vagy kötekednek velem órán, ilyenek. Bevallom, nem vagyok egy jó magaviseletű gyerek (bár az évfolyam legjobb tanulója vagyok), de sokszor volt, hogy egy hónapban jól viselkedtem hogy feljavuljon a magatartásjegyem, de ahogy beadtuk hónap végén az ellenőrzőt, reflexből hármast vagy kettest írtak be, csak azért, mert néha rosszul viselkedek. Ezek után mit várnak el?
Persze azért meg lehet őket érteni, mert azt a sok stresszt, ami a nevetségesen alacsony fizetés illetve a fiatal flegma pitsák és tanárral veszekedő cigánygyerekek miatt felgyülemlik muszáj leadniuk, csak keresni kell egy bűnbakot, és kitölteni rajta a dühét. Csak akkor ne legyenek ennyire képmutatóak, hogy az igazságról és a kedvességről papolnak, miközben ezt csinálják.
14f
Én régen néhány tanáromat nem hogy nem szerettem, hanem egyenesen ellenségeimnek tekintettem, annyira lekezelőek, bunkók és buták voltak. Néhány tanárnak viszont mindig a kedvence voltam. Ők általában fontosabb beosztásban voltak, fontosabb tárgyakat tanítottak, mint a bunkók. Mivel nekik a kedvencük voltam, ezért egy idő után ráébredtem, hogy néha vissza lehet szólni a bunkóbbaknak burkoltan, hogy nekem is jó legyen, de azért ő ne nagyon értse meg a kis agyával.
Van néhány "tanár", aki elégedetlen magával, nem nagyon szereti a tárgyat, amit tanít, valószínűleg otthon sincsenek teljesen rendben a dolgai és emellett még a fizetése is kevés. Minden iskolában van ilyen sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!