Az emelt érettségi idejét mutató lapon mindenkinek 8 óra van, vagy egyénileg hogy mikor szólítják?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 17:21
1/5 anonim válasza:
mindenkinek egyénileg, hogy mikor szólítják. de fél órával az adott időpont előtt oda kell érni.
2/5 anonim válasza:
nekem 9:30 volt, és valóban behívtak kereken 9:30kor
3/5 anonim válasza:
nekem 8:20-ra volt, 9-kor hívtak be, másik osztálytársamnak is ez az időpontja volt, 9:40-kor hívták be
4/5 Smile*-* válasza:
nekem 12 óra volt..11:30-kor már behívtak...
5/5 anonim válasza:
én 15:30-ra voltam hívva, 14:45-kor már ott voltam, és tíz perc múlva be is hívtak (hívtak volna azonnal, de mondták, hogy picit nyugodjak meg meg készüljek rá lelkileg, ne azonnal érkezéskor kelljen bemennem)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!