Hogy sikerült az emelt matek szóbelitek?
Én függvények, differenciálszámítás, szélsőrtékes problémák, stb-t húztam és jól ment szerintem.
A vizsgáztatók kedvesek voltak, bár nem nagyon kellett beleszólniuk szerencsére. (Véletlenül (fg)'= f'g + g'f-t mondtam elsőre, erre hívták fel a figyelmemet, meg a közepeknél elfelejtettem kijelenteni, hogy csak pozitívakra igaz és erre a végén rákérdeztek).
én a valószínűségszámítást húztam :) nem éppen a kedvencem, fogalmazzunk úgy, de elég jól ment, binomiális tételt bizonyítottam, a feladatot is sikerült megoldani. mondjuk mondtam azért pár kisebb hülyeséget, de szinte az összeset rögtön helyesbíttetem, úgyhogy reméljük a legjobbakat :)
a vizsgáztatók nagyon kedvesek voltak! még köhécseltek is nagyjából amikor valamit rosszul mondtam, hogy ki tudjam javítani :D
te mikor mész?
Én már 6-án voltam. 4-es tételt húztam, a hatványosat, egész jól ment, bár mondtam pár hülyeséget, de akkor mindig kijavíttatták velem. Fogalmam sem volt hogy milyen tételt lehet ennél bizonyítani, még szerencse hogy amit lapra felkészülés közben, egy tételt is sikerült beleírnom. De vicces mert rákérdeztem hogy most akkor mit bizonyítsak.. xD
Amúgy utánam az osztálytársam következett, és úgy hallotta hogy 33 pontot kaptam :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!