Na hogy sikerült a szóbelitek?
SOK SIKERT NEKTEK!!!
Én jövőhéten szerdán megyek, gondohatják mennyire kivagyok... Mindenütt olvasom, hogy de jó, már túl vagyok rajta, erre én meg még mikor megyek! :-(
Köszi!!!!
Na és hogy ment? Nehéz volt? Jót húztál? Készültél rá? Mennyi ideig voltál bent? :D
én ma voltam:D elég jól sikerült :) (miután az írásbeliket elszúrtam , sikerült feljavítanom a jegyeket) törim 4 magyar 4 angol pedig 3 :( az angol nem ment :( sajnálom nagyon:(
sok siker mindenkinek:)
Nekem: matek 3; infó 3; magyar 5; töri 4; angol 3
Nem hiszem, hogy felvesznek fősulira.
Nahát én is végeztem (már írtam korábban ) :)
Nem volt olyan vészes amilyennek véltem, bár ami meglepő hogy az angolom elég rossz lett. Nyelvvizsgám van, jól bezsélek angolul, de az volt az első vizsgám és én úgy izgultam hogy egy szó sem jött ki rendesen a torkomon, teljesen belezavarodtam :S Ezt sajnálom nagyon, azon kívül egész jó: magyarból egyet tévesztettem de az csak két-három pont (ahoz képest hogyaz egyetlen olyat huztam amit nem akartam...) , müvtöri jó volt nagyon az ment max egy-két pont ha nagyon bele akar kötni, töri meg...hát abbol hihetetlen mázlim volt, 100%-os szóbeli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!