Mit tanulnak a bölcsészek? Ők mivel fognak foglalkozni mikor nagyon lesznek?
Pff, szánalmas, hogy ennyire becsülitek a bölcsészeket!!!!
Én magyar-filozófia szakon vagyok negyedéves, három éve dolgozom online komm. marketingesként, van 2 cégem, videót vágot, HR-ezem és cikkeket írok.
Azért nincs nálunk megbecsülve ez a szakma, mert azok, akiknek "szakmájuk" van nagy részben nem ismerik az újság nevű találmányt, sem a szépirodalmat, a színházat meg pláne nem. A filmművészet meg maximum a Győzikéig terjed.
Ha rájönnének mit jelent a művészet és mit tud adni az emberiségnek, akkor igenis szükség lenne ennyi bölcsészre.
Mellesleg Babits, Kosztolányi, Szabó Lőrinc, József Attila is csicska bölcsész volt...Tényleg, kinek is volt rájuk szüksége?
11:11 ez sajnos nagy igazság!A TV irányítja sok ember életét,ahelyett,hogy olvasna vagy a családjával beszélgetne.
34F
Engem érdekel a magyar irodalom is, gondolom ezért monda a magyar tanárom ,hogy menjek bölcsész szakra tovább .De egy tanár nem kap úgysem annyi fizetést mint egy közgazdász, marketinges, manadger.
Szerintem hiába csinálod azt amit szeretsz hogyha nem tudsz megélni belőle tisztességesen , színvonalasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!