Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A dolgozatot 2 hét elteltével...

A dolgozatot 2 hét elteltével osztották ki, mégis megkaptuk a jegyet. Így van ez?

Figyelt kérdés

Múlthét előtt, szerdán, harmadik órában írtunk irodalom éveleji dolgozatot, amit a tanárnő csak ma, szerdán harmadik órán osztott ki. Úgy hallottam, hogy amit 2 hét után nem javítanak ki és nem osztják ki, akkor nem kell beírni a jegyet.

A dolgozatot óra harminckor szedte be, és ma, óra 35-kor ,tehát elvileg letelt a két hét, mégis be kellet írni a jegyet. A tanárnő mondta, hogy ez csak témazáró dolgozatoknál van. Ez igaz? És ha nem, akkor van valamilyen lehetőség, hogy azt a jegyet ki lehessen húzatni a naplóból?

2009. okt. 7. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
1 hónap a határ(hivatalosan) amúgy a tanárok szarnak erre nagy ívből
2009. okt. 7. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk is csináltak ilyet, amikor az egyik gyerek szóvá tette a tanárnő ráförmedt.
2009. okt. 7. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Semmit nem tehetsz ellene, mert ha utána nézel, nem ez az egyetlen "szabály" amit megszegnek és azok se nagyon izgatják őket. nekem kellett már fél évet várnom dogára és még az igazgatót se érdekelte, mikor elpanaszoltam neki.
2009. okt. 7. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Ez így van, kivétel a magyar, 3hete van a tanárnak, hogy kiossza...

Nálunk szerencsére normális a tanár, és időben kijavítsa, azt hiszem egyszer volt olyan, hogy nem hozta csak egy hónap elteltével, és aki kérte a jegyet beírta, aki nem, annak meg nem.

2009. okt. 7. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
nálunk csak a tz-nél 2hét és egy héttel előbbi bejelentés (amit soha de soha nem tartanak be T.T')de mondjuk szerintem se kérdezd meg mert akkor a tanár kipécéz magáak és az nem túl jó :S amugy szerintem nincsen arra lehetőség hogy kihúzasd :(
2009. okt. 7. 20:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Amúgy utánanéztem házirendben, és ott volt, hogy 2 hét után nem köteles kérni a jegyet. Ezelőtt már a tanárnő hozott be idézeteket a házi rendből, arra gondoltam, ha én is vinnék be, akkor hatna-e rá, és nem utálna meg nagyon(félek, ha bebizonyosodik az igazam, akkor a tanár direkt le fog húzni)
2009. okt. 7. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Jaaj, az semmi, nálunk volt h 2 hónapot is vártunk. Ez akkor gáz, mikor már lassan itt a félév írtunk vagy 2(max3 dogát),de abból 1 van kijavítva, így sokan nem tudják h most mi van, bukta-e stb. Egyszer szóltunk is ennek a tanárnak erről a szabályról. Hát... nem osztotta ki, de helyette íratott másikat, mondanom sem kell h milyen jól sikerült az osztálynak a fizika doga, ugyanis persze h szivatás volt...
2009. okt. 7. 21:03
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Én rákérdeztem az osztályfőnöknél, hogy mi van, ha én is felmutogatom a tanárnak a házirendet, de közölte velem, ha meg akarok bukni, akkor nyugodtan.

Szóval nem tanácsos. A tanároknak hatalmuk van feletted és ők ezt nagyon jól tudják, szeretnek is vele néhányan visszaélni.

2009. okt. 7. 21:05
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk volt olyan, hogy a tanár kb 2 hónapot ült a dolgozaton. Persze be kellett írni.

Megtörtén az egyel felettem lévő évfolyamon, hogy szólt egy gyerek a tanárnak, hogy ő pedig most nem köteles elfogadni a dolgozatra kapott jegyét, mert több mint 2 héttel utána osztotta ki. Na ebből az lett, hogy a tanár behozta a házirendet (ami nem túl rövid), letette a csávó elé és tömören közölte vele: TANULJA MEG! :D

2009. okt. 7. 21:14
 10/13 anonim válasza:
100%
Most komolyan gondolod, hogy 5 perc miatt esélyed van kihúzatni? Amúgy háromhetes késésnél egyszer mi is szóltunk, és jól le lettünk cseszve. Nem éri meg.
2009. okt. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!